Ovenpå 2 udsolgte Familie-koncerter i 2024 er Michael Hausted klar til at slippe koblingen på Underværket i Randers.

Kast dine bekymringer ud til højre og kom og skru op for livet og mærk den livsbekræftende energi der altid skabes mellem publikum og Michael til hans livekoncerter.

Siden 2023 har Michael i samarbejde med Warner Music Danmark udgivet sine egne danske sange der bl.a. har indtaget radiokanaler som DR P4, P5, Radio Globus og Radio Victoria og for længst har passeret over 1,5 millioner streams alene på Spotify.

Du er måske snublet over Michael Hausted på de sociale medier hvor hans videoer ofte går viralt når han deler sjove idéer til sine 150.000 følgere. Her laver han alt fra at skrive en sang på 30 minutter, til en oversættelse af ”Titanic På Dansk”.

Michael Hausted kommer til at spille alle de sange som har hjulpet mennesker i alle aldre til at finde troen på sig selv og vælge at se livet for det mirakel det er. Her kan fremhæves ørehængere som; Tro På Dig Selv, Vælger, Fighter og HÅB


Kom og skru op for livet

Så tag dine børn, din kæreste, din mor eller en helt fjerde med til en aften hvor i vil opleve en garanteret magisk følelse af indre frihed, livsglæde og fællesskab, og som Michael Hausted selv udtrykker det med et smil på læben og en arm strakt op over hovedet.

“Livet er en fest, og vi er alle inviteret!”Billettyper:

Koncertbillet: 1 times livekoncert med Michael Hausted. Pris: 250 kr.

Koncertbillet + Meet’n’Greet-billet: 1 times livekoncert efterfulgt af autografskrivning og billeder. Her kan du og dine børn møde Michael Hausted personligt efter koncerten – og hvem ved – måske få et enkelt nummer eller to helt unplugged på guitar. Pris: 350 kr.

Køb billetter her

Aftenens program:

18.30: Dørene til koncertsal åbner

19.30: MICHAEL HAUSTED KONCERT

20.40: Meet’n’Greet: autografskrivning (Til alle der har tilkøbt Meet’n’Greet billet)