Aktører

Underværket har 23 lejemål og huser forskellige forretninger, foreninger, caféer, iværksættere og virksomheder, som du kan læse mere om her.

Restauranter/Caféer

Café Kærligheden​​

Café Kærligheden byder blandt andet på lækre panini sandwich, shakes, smoothie bowls, salater, wraps, brunch og søde sager.

Café Jens Otto

Café Jens Otto byder på god gammeldaws mad som smørrebrød, stjerneskud, æggekage og hjemmegjorte kager. Prøv det sammen med nogle af deres specialiteter inden for øl og kaffe.

Shawarma Xpress

Shawarma Xpress byder på byens måske bedste shawarma, pita, kebabbox og meget mere!

 

Randers Vandpibe Café

Randers Vandpibecafé byder på vandpibe, snacks og drikkevarer til gæster over 18 år.

Iværksættere

Made In Denmark

Indehaver Iben Schrader brænder for lækkert håndværk og kreative processer. Hun udbyder kurser og sælger produkter indenfor blandt andet kernelæder, tufting, papirblomster og linoleumstryk.

 

Sorte Streger

Indehaver Mia Brejnholm er billedkunstner og beskæftiger sig blandt andet med keramik, billedkunst, upcycling. Derudover underviser hun også i workshops indenfor samme område.

 

Rikke Alexandersen

Rikke har lært den klassiske tegning som håndværk. Det har fulgt hende både på hendes uddannelse som faglærer i billedkunst samt i hendes eget kunstneriske virke, hvor hun arbejder i både to og tre dimensioner. Hendes værker er figurative, og hun er bl.a. optaget af at  male portrætter.

Vitreum Watches

Kasper Reisner, der står bag virksomheden Vitreum Watches, laver håndlavede mekaniske armbåndsure med grand feu emaljeskiver. 

KAPOW

Vivi Schlägelberger er selvstændig med virksomheden KAPOW Brand Building, der har kontor på 2. sal

 

Jørgen Homelgaard

Jørgen har indrettet et lydstudie og keyboardlab. Det er hans kreative frirum, hvor han kan mødes med musikere og andre kreative mennesker. 

Flower Külor

Mette skaber smukke unikke kreationer primært af tørrede blomster. Hendes vision er at skabe blomster kreationer, der kan nydes længe uden at gå på kompromis med kvalitet, æstetik og den gode samvittighed.

Moontea Illustration

Maja er illustrator og visuel designer. Hun skaber originale illustrationer, linoleumstryk og serigrafiudtryk ud fra en fascination af hverdags magi, vores inde liv og samhørig med universet. 

Sol Keramik

Josefine Sol står bag Sol Keramik. Hun laver finurlige kopper, skåle, vaser og figurer. 

Keramikken er fyldt med feminitet og fantasifulde former, der skabes med et ønske om at give modtageren et smil på læben.

Galleri Bjæk

Galleri Bjæk giver dig en helt enestående mulighed for at se og købe kunst af en international anerkendt outsider-kunstner i et spændende galleri i Randers.

Zoneterapeut & Kostvejleder Malene Vinther

Malene Vinther er Zoneterapeut og kostvejleder. Som behandler arbejder hun ud fra et holistisk synpunkt.

Marianne Bastholm

Billedkunster Marianne Bastholm har sit værksted på 1. sal, hvor hun både vil holde åben efter aftale og åbent hus, hvor alle er velkomne. 

Der er et yndigt hus

Jeppe Christensen og Sofie Markussen står bag kunstfilmprojektet “Der er et yndigt hus”, som forsøger at lave en nutidig skildring af landhuset, fortalt gennem levende billeder, musik og poesi.

Foreninger

Teaterskolen Kastli’a

Teaterskolen tilbyder holdundervisning for børn og unge, 3 måneder forår og efterår og er i løbet af året desuden også vært for workshops og andre teateraktiviteter.

Initiativet

Initiativet tilbyder figurspil, brætspil og rollespil samt gode faciliteter og terræn til bl.a. Warhammer 40K og Flames of War. 

Bluesnight Randers

Bluesnight Randers er en musikforening, der jævnligt holder fede koncerter med forskellige artister indenfor blues genren.

Jazz Randers

Jazz Randers er en musikforening, der jævnligt holder fede koncerter med forskellige artister indenfor jazz genren.

Andre

Randers Balletskole

Randers Balletskole tilbyder undervisning i klassisk ballet for drenge og piger fra 5 år og opefter; der er også hold for unge og voksne.

Humana Danmark

Humana Danmark varetager komplekse opgaver omkring sårbare børn og unge, familier samt voksne borgere jf. Lov om social service og Lov om aktiv beskæftigelsesindsats.

Meri Raita

Meri har plads i STUDIO, hvor hun arbejder primært i tekstiler, vævning og broderi samt i tekst og billeder. 

Julie Ballegaard

Julie har plads i STUDIO og bruger sin fritid på at male, og ønsker blandt andet at bruge sin plads til at male større værker. Derudover laver hun også keramik i Underværkets keramikværksted.

MER’

Bandet MER’ har base i øvelokalet på 2. sal, hvor de øver 2 gange om ugen