Mal på keramik

Koncept

Med vores “mal på keramik” koncept, kan du på udvalgte datoer booke plads til at male på keramik. Vi har cirka 30 forskellige ting at vælge imellem herunder kopper, skåle, fade, tallerkner, figurer og sæsonrelevante ting. 

På dagen giver vi en introduktion til teknikker mv. og guider undervejs. Der er også mulighed for at købe en kold sodavand/saft eller en kop kaffe/kakao.

Når din keramik er færdigmalet, brænder og glaserer vi den. Herefter sender vi dig en besked, når den er klar til afhentning.

Priser

Det koster 25 kr. at booke en plads. Herefter varierer prisen alt efter, hvilken keramik, du maler på. Priserne starter fra 159 kr. inkl. maling, glasering og brænding. Du kan se et udvalg af vores på denne side, men vi tager forbehold for at vi løbende udskifter sortimentet.

Studierabat

Vi giver 15% i studierabat på keramikken, når du maler hos os. For at få rabatten kræver det, du fremviser dit studiekort på dagen.

Jo mere du bruger Underværket jo flere fede kulturoplevelser kommer der i byen

Underværket er en selvejende institution med en cirkulær økonomi. Det vil sige at et evt. overskud skal bruges på vores formål som bl.a er at skabe kulturoplevelser for borgerne i Randers. Når du deltager i noget hos os, er du derfor med til at give noget tilbage til byen.