Der venter americana med kant fra Iceage-frontmand Elias Rønnenfelt, når han med sit nye soloprojekt giver koncert på Underværket som del af den koncertrække, Turbinen & Underværket præsenterer sammen.

Elias Rønnenfelt er måske mest kendt som forsanger i det kritikerroste band Iceage, hvor Rønnenfelt har banet en unik vej indenfor alternativ rock og post-punk, hvor han skubber grænser og udfordrer konventioner med hver udgivelse.

Siden dannelsen af Iceage i 2008 har Rønnenfelt høstet bred anerkendelse for sin frygtløse tilgang til sangskrivning og performance. Med albums som ’New Brigade’, ’You’re Nothing’, ’Plowing Into the Field of Love’ og ‘Seek Shelter’ har bandet fået en dedikeret fanskare og modtaget ros for deres kompromisløse vision og elektrificerende liveoptrædener.

Udover sin alsidige musikalske karriere er Rønnenfelt også en anerkendt digter og billedkunstner, der henter inspiration fra litteratur, filosofi og verden omkring ham. Hans tværfaglige tilgang til kunst afspejler et dybt forankret engagement i udforskning og selvudtryk, der transcenderer grænserne for genre og medium. Mens Elias Rønnenfelt fortsætter med at udvikle sig og skubbe grænserne for sit håndværk, kommer hans næste kunstneriske projekt i form af hans debut soloalbum, som udgives i slutningen af 2024 på Escho.

Vi er klar til endnu en gang at blive fejet væk af den rå følelse og innovation, der er blevet kendetegnende for hans arbejde!

Om koncerten siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez

”Fra postpunk til americana. Multitalentet Elias Rønnenfelt kan det hele. De fleste vil kende ham som hypnotiserende midtpunkt i Iceage, men han kan også på egen hånd, og helt ubesværet har han på sit selvbetitlede soloprojekt taget skiftet fra kantet punk til twanget americana uden at miste så meget som en flig af sin berømte coolness.”

Pris: 130 kr.