Studio

I Underværkets STUDIO på 1. sal er der 5 arbejdspladser, der lejes ud til personer med kreative projekter.

Vi vægter højt at få en stor forskellighed i STUDIO i forhold til køn, alder, det kunstneriske/faglige/håndværksmæssige niveau, materialer, der arbejdes med osv.

Vi har venteliste til pladser i STUDIO. En ledig plads fordeles efter, hvordan ens kreative virke passer ind i den øvrige sammensætning i STUDIO.

Plads 1: Josefine Sol // Sol keramik

Josefine Sol står bag Sol Keramik. Hun laver finurlige kopper, skåle, vaser og figurer. 

Keramikken er fyldt med feminitet og fantasifulde former, der skabes med et ønske om at give modtageren et smil på læben. Noget af Josefines keramik kan blandt andet købes i Flow i Underværket.

Plads 2: Maja Østergaard // Moontea Illustration

Maja er illustrator og visuel designer. Hun skaber originale illustrationer, linoleumstryk og serigrafiudtryk ud fra en fascination af hverdags magi, vores inde liv og samhørig med universet. Hun arbejder i spændingsfeltet mellem det digitale og analog, med visuelle udtryk i stærke farver, mønstre og en udtryksfuld streg.

Plads 3: Mette Bülow // Flower Kulör

Mette skaber smukke unikke kreationer primært af tørrede blomster. Hendes vision er at skabe blomster kreationer, der kan nydes længe uden at gå på kompromis med kvalitet, æstetik og den gode samvittighed. Udtrykket er ofte farverigt, utæmmede og legende.

Plads 4: Sussie Jespersen// Falkeblik

Sussie laver blandt andet broderi, syning og keramik. Hun har en forkærlighed for alt, der er lidt skøvt og finurligt. 

Plads 5: Meri Raita

Meri arbejder primært i tekstiler, vævning og broderi samt i tekst og billeder. Meri anser sit kunstneriske virke for at være aktivistisk, da hun i høj grad abonnerer på idéen om at alle har mulighed for at påvirke samfundet.