I en ny koncertrække samarbejder Turbinen & Underværket om at få en masse spændende musik forbi Randers – denne gang byder vi velkommen til fandenivoldske og flabede FABRÄK!

FABRÄK, anført af Anton Gadegaard Dyrby og Sixten Pozsonyi Rasmussen, har en mission denne jul – de vil sætte ild til de alt for tidlige juledekorationer og kurere vinterdepressionen og den sædvanlige stressede juletrummerum med deres energiske og høj puls-pumpende rap-punk. For hvorfor skal julen altid ligne den vi havde sidst?! I år skal den have et skud med FABRÄK, der kommer og sparker dig hastigt ud af vinterhiet med velkendte hits og ny musik.

FABRÄK har allerede optrådt landet tyndt af flere omgange og senest i foråret 2024, hvor de også tog turen forbi Norge med to koncerter i eget navn. Den erfarne duo og deres band er dog stadig kun lige begyndt. Deres koncerter er blevet rost til skyerne og kaldt for ”triumferende” og ”punket som bare fanden”. Deres originale og disruptive musikalske univers, formår at overraske og samle unge såvel som voksne. Om det så er i den bagende sol på sommerens festivaler, eller under scenelysene på landets spillesteder.

Senest har duoen udgivet deres længeventede andet album ’PLASTIKVERDEN’, der blev honoreret med flotte anmeldelser fra Soundvenue og GAFFA, som gav det henholdsvis 4 og 5 ud af 6 stjerner. De har også netop udgivet den hårdtslående sang, ’Sort Sommer’, i samarbejde med det danske deathcore-band Cabal, der endnu en gang viser duoens fandenivoldske alsidighed.


Turbinen & Underværket præsenterer-koncertrækken er et nyt musikalsk samarbejde indgået mellem Turbinen og Underværket, som vi kommer til at fortælle meget mere om i den kommende tid. Indtil da sætter Turbinens musikansvarlige, Michael, og teknik- og projektmedarbejder ved Underværket, Matias, følgende ord på det musikalske samarbejde:

Michael: ”Jeg glæder mig vildt meget til at kunne præsentere den række af spændende navne, vi på Turbinen sammen med Underværket sætter i søen i den kommende tid! Det bliver ny og sprudlende musik, der spænder bredt. Prisen bliver SU-venlig, men musikken er for alle!”

Matias: ”Vi er glade for samarbejdet med Turbinen, som betyder, at vi kan være med til at bringe endnu mere musik og liv til byen. Vi glæder os meget til at præsentere jer for endnu mere i den kommende tid!”