Underværket præsenterer Lyrik Lounge: en koncertoplevelse, der sætter fokus på sangskrivere og deres sange i deres reneste og mest intime form.

Tre sangskrivere deler scenen og skiftes til at præsenterer en eller to sange i en unik sang-stafet. Den intime atmosfære skaber en følelse af nærhed mellem kunstner og publikum, og det skiftende format med sang-stafetten giver en varieret og dynamisk koncertoplevelse.

Pris: 50 kr.
Dørene åbner kl. 19.30
Du kan medbringe en gratis gæst på din billet ved fremvisning af studiekort.
Køb billet her

_______________________________________________________________

Kom Vi Løber
Kom Vi Løber, et talentfuldt indie-rockprojekt ledet af Lone Slot Nielsen, udgiver deres seneste album “Parafrase” den 20. maj 2022 under labelen Songcrafter Music. Albummet, kendt for sin poetiske finesse og fængende melodier, kaster lys på hverdagsfortællinger og eksistentielle spørgsmål. Med sange som “Hendes Ansigt” og “Bruger ikke at danse” har Kom Vi Løber allerede opnået betydelig radiosucces, hvilket cementerer deres position som en fremtrædende aktør inden for den danske indie-rockscene. “Parafrase” er en samling af melodiske fortællinger om livets små og store temaer, hvor musikken og teksterne tager lytteren med på en rejse gennem tiden og minderne.

Tobias Reng
Kendt som den karismatiske frontfigur fra Blue Minds – Mød ham i en stemning, hvor begge ben er plantet solidt i jorden, til en rejse med smil i bagagen. Musikken fra baglommen, den karakteristiske brede vokal og den simple lyd, vil med garanti, lade dig nyde turen fra det gamle og det nye og ikke mindst til det unikke og fortolkede.

Mia Elisa
Mia Elisa, skriver sine egne sange med en glass-half-empty attitude og en selvironisk tilgang til livet. Med tekster om kærlighed, vrede og mentalt helbred, prøver hun ihærdigt at finde sig selv i en verden der drejer lidt for hurtigt.