Underværket præsenterer Lyrik Lounge: en koncertoplevelse, der sætter fokus på sangskrivere og deres sange i deres reneste og mest intime form.

Tre sangskrivere deler scenen og skiftes til at præsenterer en eller to sange i en unik sang-stafet. Den intime atmosfære skaber en følelse af nærhed mellem kunstner og publikum, og det skiftende format med sang-stafetten giver en varieret og dynamisk koncertoplevelse.

Denne gang kan du opleve Hjalte Ross, Jonathan Almind & Marie
Hvis du fremviser studiekort, må du medbringe en gratis gæst
Dørene åbner kl. 19.30
Lyrik Lounge er støttet af Randers Kommune og arrangeres i samrbejde med Turbinen.
_____________________________________________________________
Hjalte Ross
I efteråret 2023 udgiver Hjalte Ross ny musik, beskrevet som hans mest direkte, sårbare og udtryksfulde sangskrivning hidtil. Albummet, selvproduceret og minimalistisk, lover at være både smukt og dybt. Ross har allerede cementeret sit navn på den internationale sangskriverscene med sine tidligere album, ‘Embody’ (2018) og ‘Waves of Haste’ (2020), der blev rost af medier som KEXP, MOJO, Uncut og andre. Live leverer Ross og hans medmusikere en særlig oplevelse, hvor sangene udfoldes frit og levende, uanset om det er solo, med band eller med strygerensemble. Ross formår at bevæge publikum med sin nærværende følsomhed og intense performance
Jonathan Almind
Opløftende, håb, værdighed, mod og styrke – nøgleord for pop/rock-artisten All Mind, der kombinerer rock-inspiration fra kunstnere som Tim Christensen, Carpark North og Foo Fighters med den jordnære, følelsesladede tilgang, inspireret af Harry Styles, Hozier og The War On Drugs. Sange som ‘Learning To Try’ og ‘Out of The Dark’ reflekterer temaerne i All Mind’s tekster, der handler om at frigøre sig fra indre kampe og turde forfølge drømme, både for sig selv og dem man elsker. All Mind bringer dette budskab med sine sange og guitar.
Marie
Et nyt, glimtende stjerneskud på den danske musikscene.
Marie beskrives bedst som en melankolsk, singer-songwriter pop artist. Hun bringer følsomt klaver- og guitarspil sammen med sin lyse klang og sine store ord.
Marie synger både på dansk og engelsk og hun formår, med sin historiefortælling og sit lys fra mørke tider i livet, at komme helt ind under huden på publikum. Sange som “No More Pain”, “Lys” og “Hjertebrud” beskriver hendes dybe følelser af både sorg, kærlighed og håb. Marie udgav i efteråret 2022 EP’en “One More Ride”