Det var en formidabel koncert, Sven Foged Trio i oktober gav hos Jazz Randers i en opsætning med gæstestjerne Finn Odderskov på saxofon og et lille fint indhop af den britiske jazzsangerinde Ellie Laine. Den gode nyhed er, at Sven Foged Trio kommer igen 2. maj 2024 i en særlig de luxe-udgave aldrig set eller hørt før.

Sven Foged Trio med Stefan G. Rasmussen og Finn Odderskov

Torsdag 2. april 2024 er der premiere på en helt ny udgave af Sven Foged Trio på Underværket i Randers. Det er eks-randrusianeren Stefan G. Rasmussen, der træder ind med sit entertainment og sine vokaler sammen med supersaxofonisten Finn Odderskov og selvfølgelig trioen med Poul Erik Jørgensen på bas, Hans Ege på trommer og maestro himself Sven Foged på klaver. Trioen har spillet mange gange tidligere med enten Stefan Rasmussen eller Finn Odderskov, men aldrig med begge de to kendte navne, så det ER en premiere. Glæd dig.

Stefan Rasmussen er fortællere og sangeren, der elsker jazzmusik i alle afskygninger. Han går mere op i historier om gamle jazzikoner og spændende sange end sin egen “flyvske” fortid. For ham handler det om at sprede begejstringen for jazz, som han nu efterhånden har gjort det i mange år med et hav af optrædener og CD-indspilninger.

Finn Odderskov er saxofonisten, der har været med forevigt. Alle har altid været klar over, at Finn Odderskov er rigtig dygtig, og alligevel har han med tiden udviklet sit talent helt op i den øverste klasse blandt danske jazzsaxofonister.Egentlig var det Stefan G. Rasmussen, der faldt på halen og lod sig imponere af Odderskov ved en koncert. “Vi må da spille sammen”, sagde Rasmussen til Oderskov, og sådan bliver det.

Sven Foged er kapelmesteren og pianisten, der holder sammen på det hele. Blændende på piano, entusiastistk og seriøst som få. Foged springer aldrig over, hvor gærdet kan synes lavest, men leverer kvalitet hver eneste gang han sætter sin finger på en tangent. Det klæder den fine sal på Underværket at have besøg af Svend Foged. Sådan var det i oktober med elegante klaversoloer på stribe, og sådan bliver den også 2. maj. Høj klasse.

Poul Erik Jørgensen og Hans Ege er rytmegruppen, der med bas og trommer lægger en dejlig bund og støtter solisterne med en perfekt timing. De to fuldender en spændende og elegant trio, som altså denne gang kommer med to solister udover kapelmesteren.

Der sælges billetter på forhånd, og denne gange kan det måske godt betale sig at købe netop i forsalg. Der er ingen garanti for, at der er plads ved døren i sidste øjeblik, men Jazz Randers skal nok give et par meldinger undervejs inden 2. maj.

Køb billet her

På dagen åbnes dørene kl. 19, og der er koncert kl. 20. Medlemmer betaler kr. 150 og gæster kr. 200. Medlemskort til nye medlemmer koster kr. 100 for 2024, og det kan faktisk godt betale sig at blive medlem. Du kan nemlig købe to billetter på ét medlemskort, og det betyder for er par 2×150 plus 100, alt 400 kr. Det samme som to gæstebilletter. Og på den måde sparer du, når du kommer anden gang. Og tredje gang og så videre…

Unge under 25 år har gratis adgang.