Blueslegende af de helt store kommer til Randers 3. november: JOHN PRIMER and The Real Deal Delta Blues Band

John Primer fra USA er en af de få nulevende blueslegender, og han lever i den grad op til sit prædikat som en af de største bluesguitarister og sangere. Hans første award fik han i 1987, og så sent som i år er han optaget i Blues Hall Of Fame og har fået award for Album Of The Year, Traditional Album Of The Year samt prisen som Traditional Blues Male Artist Of The Year.

Fredag den 3. november optræder han for Bluesnight Randers på Underværket. Primer skulle allerede have været her for et par år siden, men det satte Covid-19 en midlertidig stopper for. Den 78-årige bluesstjerne er ikke alene en mand, der tager sin musik alvorligt, men han overholder også gamle aftaler og starter sin Europa-tur i Randers for at indhente det forsømte.

Med sig på scenen har John Primer The Real Deal Delta Blues Band, som består af Steve Bell på mundharpe, Lenny Media på trommer og David Forte på bas. Det er med det band, han turnerer det meste af verden, og som han også har besøgt Bluesheaven i Frederikshavn med.

Den dygtige amerikanske guitarist og sanger har gennem sin karriere været sideman og bandleader hos bl.a. Junior Wells, Muddy Waters, Willie Dixon og Magic Slim. Omkring årtusindeskiftet gik Primer over til udelukkende at optræde med sit eget band. Gennem sin karriere har han medvirket på og indspillet ikke færre end 115 albums.

John Primer And The Real Deal Delta Blues Band er tæt på at være det største navn, som har gæstet Bluesnight i foreningens 9 år lange historie.

Køb billet her