Her kommer to af de største jyske og danske guitarhelte for første gang på samme scene i samme band: Frimer Band featuring Knud Møller.

FRIMER & MØLLER

Det er to af de mest kendte og to af de allerbedste guitarister, som indleder Bluesnights efterårsprogram den 22. september. Ole Frimer har igen taget initiativ til at optræde med en guitarist, som han nærer stor beundring for, men som han aldrig tidligere har spillet med i samme band. Det sker så nu: Knud Møller på guitar, Jesper Bylling på bas, Claus Daugaard på trommer og så chefen selv, Ole Frimer med guitar og vokal.

Ole Frimer er nok den fremmeste, mest modige og genremæssigt mest grænsesøgende jyske bluesguitarister. Der er rigtig stor variation i hans musikalske linie, som er blues i alle afskygninger inspireret fra flere verdensdele. Frimer er en hyppig gæst hos Bluesnight Randers, og uanset hvad han har stillet op med, så har hans koncerter føltes som en ny og stor oplevelse hver eneste gang.

Sådan bliver det også 22. september, hvor Knud Møller er med til at supplere den frimerske trio og udfordre sin guitarkollega udi samspil, medspil og modspil. Det kan kun blive en spændende oplevelse at se og høre, hvad de to finder på i hinandens selskab.

Knud Møller blev allerede i 2008 kåret som Danmarks bedste guitarist, og han har ikke sluppet eliten af guitarister siden. Mest kendt rent folkeligt er Møller uden tvivl for sin optræden med Johnny Madsen, shvor han medvirker til at løfte musikken til vidunderlige højder med sit sublime guitarspil. Han har også med mellemrum brilleret for Poul Krebs, Allan Olsen, Peter Belli og mange andre, En stor følgerskare har Knud Møller desuden, når han primært på folkescenerne optræder sammen med hollandske Hans Theessink, som han har gjort det så smukt i næsten 20 år.

Koncerten på Underværket finder som nævnt sted kl. 20.00 fredag den 22. september. Dørene åbnes kl. 19.00 Billetprisen i forsalg er kr. 180 og ved døren kr. 230 (hvis der er flere tilbage).

Pris: 180 kr.

Tilmeld dig