Unik Skrædderi

Unik Skrædderi

Åbningstider

MANDAG – FREDAG
10.00 – 17.00

LØRDAG
10.00 – 13.00

SØNDAG
Lukket

Kontakt

Unik Skrædderi leverer alt fra design og syning af specialopgaver til reparationer og oplægninger. Mamad Khalil Abdullah er skrædder i Randers og indehaver af Unik Skrædderi, etableret i 2017. Han har 20 års erfaring med sig fra Syrien, som han forlod i 2014. Her forlod han også fire brødre, han selv har lært op i faget. En af brødrene bor i dag i Irak, og lever som Mamad af at være skrædder, hvilket han er stolt af.

Syr dine drømme

”At sy er min drøm, og jeg syr andres drømme,” siger den syriske skrædder og lover, at har du en usædvanlig idé til en jakke, gallakjole, cocktaildragt eller andet, så skal han nok sy den for dig. Store som små opgaver bliver taget imod med et smil.

Mamad Khalil Abdullah er stolt og glad over sin forretning og over få muligheden i Danmark til at vise, hvad han kan. For ham er det noget særligt, hver gang en opgave er syet færdig og ligger klar til afhentning. Det er et bevis på, at han har klaret sig, trods de hårde odds, han havde med sig, da kan kom til Danmark.

Unik Skrædderi tilbyder reparation, oplægning, ind- og udlægning af alt tøj samt nysyning af bluser, nederdele, skjorter, kjoler og habitter – herunder også specialsyede uniformer. Derudover syr, reparerer og omforandrer Unik Skrædderi gardiner, fortelte, kalecher til både, sejl, overtræk, betræk til bilsæder, sofaer, puder, hynder, dyner, lagner, tasker, punge mv.

Mamad Abdullah skrædder i RandersJeg siger aldrig nej. Det, andre ikke kan eller vil lave, det syr jeg.”
siger Mamad Abdullah, indehaver af Unik Skrædderi i Randers.

Denne holdning har fået skrædderforretningen til at vokse, budskabet har spredt sig via mund til mund, og det har givet håb til drømmen om at leve af sin passion og få et godt liv i Danmark som skrædder i Randers.

Ønsker du, at Mamad kommer hjem privat for at tage mål, er det en service, han tilbyder kvit og frit, ligesom levering i Randers er uden beregning.

Unik Skrædderi leverer god service og absolut rimelige priser. Kontakt Unik Skrædderi i dag og find ud af, hvad Mamad Abdullah kan gøre for at hjælpe dig!

Produkter og ydelser

Reparationer af alt tøj – bukser, nederdele, skjorter, kjoler, jakker, overtøj mv.

Oplægning, ind- og udlægning af alt tøj – bukser, nederdele, skjorter, kjoler, jakker, overtøj mv.

Specialsyning af fx bluser, nederdele, skjorter, kjoler, gallakjoler, jakker, bukser, habitter.

Gardiner, fortelte, kalecher til både, sejl, overtræk, betræk til bilsæder, sofaer, puder, hynder, dyner, lagner, tasker, punge mv.

Samt strygning.