Underværkets Slagter

Underværkets Slagter

Underværkets Slagter i Randers

Åbningstider

MANDAG – FREDAG
11.00 – 18.00

LØRDAG
10.00 – 16.00

SØNDAG
Lukket

Kontakt

Billede af Mehmet. Slagter i RandersUnderværkets Slagter i Randers åbnede dørene første gang i 2004. Indehaveren er Mehmet Er, som oprindeligt kommer fra byen Sivas i Anatolien, Tyrkiet.

Hos slagteren i Underværket – i hjertet af Randers – kan du købe halalslagtet kvalitetskød til steaks, bøffer, stege, koteletter m.m. Du kan få alt i kalve-, okse og lammekød i præcis de udskæringer, du ønsker og selvfølgelig også friskhakket kød til alt fra traditionelle hakkebøffer til lækre lammefrikadeller.

Kød af god kvalitet

Som slagter i Randers udlever Mehmet Er en helt enkel forretningsfilosofi: Kunderne skal være glade. Han spørger ind til sine kunder og finder ud af, hvad de er på udkig efter. ”Jeg prøver at skaffe det bedste kvalitetskød og lige præcis de udskæringer, de vil have,” siger Mehmet Er, slagter i Underværket, Randers.

Når Mehmet tidligt om morgenen tager ud til forskellige danske slagterier for at udvælge frisk kød, går han efter sine sanser og fornemmelse for kød. Han ser på kødets farve og struktur, mærker efter konsistensen og tjekker duften. En rutine han har oparbejdet fra barnsben i en slægt af slagtere. Som lille dreng kom Mehmet Er ofte i sin farfars slagterforretning og han har stået i mesterlære hos sin egen far, i hans forretning i Sivas.

Slagteren i Underværket er i al beskedenhed kendt for verdens bedste lammekøller, og han har altid et godt tilbud på 4 kg hakket oksekød.

Glad smiley

Smileyen smiler venligt på kontrolrapporten i vinduet til butikken. Alle Fødevarestyrelsens regler følges i Mehmet Ers butik – høj hygiejne og orden er en del af dagligdagen i butikken der starter, når slagtermesteren åbner kl. 10 alle hverdage og om lørdagene.

Slå et smut forbi slagteren i Randers til en snak om kvalitetskød og hvilken udskæring, der egner sig bedst. Slagteren i Underværket leverer et højt serviceniveau til konkurrencedygtige priser.