Smag på Underværket

SMAG PÅ UNDERVÆRKET

I Underværket finder du alt fra ballet, street dance, salsa, teater og brætspil til vægtabskurser. 
UNDERVÆRKETS SLAGTER

Slagter Mehmet tilbyder billigt dansk okse-, kalve-, og lammekød i topkvalitet og  til yderst fornuftige priser.

Se mere HER

RANDERS VANDPIBECAFE
Vi byder på et bredt udvalg af smagsvarianter inden for vandpibetobak. Fast på menuen er de mest populære smage inden for Al Fakher, Adalya og Social Smoke, men vi supplerer løbende med en masse nye mærker og smagsvarianter. Vores vandpiber er af mærket Starbuzz, som vi matcher med silikonehoved og Lotus eller lerhoved efter gæstens ønske. 

For priser og yderligere oplysninger tjek vores Facebook

SHAWARMA XPRESS

Shawarma – serveres med salat, løg, tomat og dressing.

Pita – serveres med salat, løg, tomat og dressing.

Flute – serveres med salat, løg, tomat og dressing.

Falafel pita/rulle – serveres med salat, løg, tomat og dressing.

Kebabboks – serveres med salat, løg, tomat og dressing. Vælg mellem ris og pommes frites

Pommes frites – serveres med ketchup, remoulade og pommes frites sauce.

Shawarma Xpress leverer efter aftale, minimum 5 stk. levering kr. 20,-

 

LÆS MERE HER

CAFE JENS OTTO

”Gammeldaws mad” fra det kolde køkken, som smørrebrød, hjemmegjorte kager og platter. Hver lørdag laver vi en lækker frokostbuffet. Vi har dog listet lidt ind på menuen fra nyere tid, som sandwich og salater.

Den fantastiske øl fra Hancock, økologisk frugtsaft fra ”Anton” og økologisk kaffe er nogle af vores specialiteter, som er meget populære i cafeen.

Læg venligst mærke til at køkkenet lukker en time før lukketid.

VINIMPERIET

 Målet er at udvide grænserne for vinoplevelser og at skabe større mangfoldighed for vinelskere.

I nyere tid har teknologien været med til at udviske mange forskelle inden for vin,så vi forsøger at finde vine, hvor vinproducenten har interveneret så lidt som muligt i fremstillingsprocessen.

For at tilgodese dette har vi blandt andet valgt udelukkende at føre vin fra økologisk dyrkede druer.

Mange af vores producenter er også biodynamikere. For at støtte denne udvikling fører vi også vine fra producenter, der konverterer til økologi/biodynamik.

LÆS MERE HER

 

RESTAURANT HAMMER