Shawarma Xpress

Shawarma Xpress

Shawarma Xpress Logo

Åbningstider

MANDAG – FREDAG
11.00 – 19.00

LØRDAG
11.00 – 17.00

SØNDAG
Lukket

Shawarma Xpress Underværket tilbyder take away i Randers, og der er også mulighed for at spise i huset, både inde og i den hyggelige overdækkede gade.

Hvordan skal en shawarma smage? Det er der lige så mange svar på, som der er mennesker. Men én ting kan de fleste blive enige ok, nemlig at grønsagerne skal være sprøde, saftige og friskskårne, at kebab og falafel skal være rygende varmt, og at brødet skal være hjemmelavet og bagt netop til din ordre.

Hjemmelavet dressing

Dressingen er prikken over i’et. Her kan du få den klassiske hvidløgsdressing og spice up med chili og hvidløg. Men du kan også gøre som de fleste af vores kunder, vælge vores hemmelige, hjemmelavede dressing, der giver vores shawarma smagen, mange kommer igen og igen for at opleve.

En varieret menu

Fordelen ved Shawarma er – altså ud over en fantastisk smagfuld oplevelse – at du kan spise din mad på farten, når du er på vej fra et sted til et andet. Er du en af dem, der foretrækker at spise med kniv og gaffel, har vi selvfølgelig også nogle retter, du kan vælge imellem.

Udover pita, flutes og shawarma, kan du nemlig bestille en boks med kebab, kylling eller nuggets og salat, anrettet hver for sig.

Byens bedste Shawarma

Take away RandersI shawarma xpress underværket sørger vi for at gøre take away i Randers til en ekstraordinær oplevelse.

Folk kommer fra nær og fjern (selv helt fra Aalborg) for at sætte tænderne i vores populære shawarmaer. Det er ikke os selv, der har udnævnt dem som byens bedste, det har vores gode, loyale kunder sørget for

Vi smiler og leverer høj kvalitet

Men en grøn Smiley, som smiler bredt fra øre til øre, er du altid sikret superfriske råvarer, der opbevares korrekt og høj kvalitet omkring rengøring.

Vi mener i øvrigt, at humor og samarbejde er vejen til en god hverdag, og står altid klar med et kæmpe smil på fjæset, så snart vores kunder kommer ind ad døren!

Så tag et smut forbi BYENS BEDSTE KEBAB – SHAWARMA EXPRESS UNDERVÆRKET!