Randers Vandpibecafé

Randers Vandpibecafé

Randers Vandpibecafé

Åbningstider

MANDAG – TORSDAG
16.30 – 00.00

FREDAG – LØRDAG
16.30 – 02.00

SØNDAG
Lukket

Bord uden for Randers VandpibecaféRanders Vandpibecafé åbnede i 2012 og er den første Vandpibecafé i Randers. Vi startede ud med ét lokale, der med de bløde sofaer og den hyggelige belysning og musik er oplagt for dem, som har lyst til at koble af med et spil eller en god snak. Efterfølgende udvidede vi caféen med et tilstødende lokale, designet i en moderne loungestil. 

Festlige events

Randers Vandpibecafe logo

Hold øje med events i Randers Vandpibecafé Vi elsker at holde fester og benytter en hver lejlighed – og er blandt andet kendt for et romantisk Valentines Party med DJ, der sætter gang i den gode stemning.

Frit valg mellem mange mærker og smagsvarianter

Vi byder på Randers Vandpibecafé et bredt udvalg af smagsvarianter inden for vandpibetobak. Fast på menuen er de mest populære smage inden for Al Fakher, Adalya og Social Smoke, men vi supplerer løbende med en masse nye mærker og smagsvarianter. Vores vandpiber er af mærket Starbuzz, som vi matcher med silikonehoved og Lotus eller lerhoved efter gæstens ønske. Får du lyst til at ryge vandpibe derhjemme, kan du købe både vandpiber og tobak i baren.

Alt fra varm kakao til cocktails

Udover vores lækre piber har Randers Vandpibecafé også et bredt udvalg af drikkevarer – alt lige fra forfriskende cocktails og smoothies til en varm kakao eller god kop kaffe kan også nydes i caféen. Ved festlige begivenheder er der også mulighed for at købe bordpakker – såsom Jack Daniels, Grey Goose eller champagne til meget rimelige priser.

Til den lette sult skuffer vi heller ikke – vi tilbyder nemlig også lækre lune nachos, toast og chips og nødder.

For priser og yderligere oplysninger tjek vores Facebook