Randers Salsa

Randers Salsa

Salsa undervisning

Åbningstider

MANDAG
17.30 – 21.10

TIRSDAG – SØNDAG
Lukket

Kontakt

Randers Salsa tilbyder salsaundervisning i Underværket i Randers City. Det er salsaundervisning for alle – fra begyndere til letøvede og øvede.

Det er ikke et krav, men Randers Salsa opfordrer til at tage kæresten, manden, kollegaen eller vennen med, så der altid er en partner for alle.  Almindeligvis danser man nemlig med samme partner kort tid ad gangen, hvorefter man skifter til en ny partner.

I en humoristisk og afslappet atmosfære får man hurtigt lært den grundlæggende salsateknik, så det er brugbart, også til almindelig popmusik. Alle kan lære at danse salsa – og når man først får begyndt, er det langt de fleste, der fortsætter med at elske denne livsbekræftende dansestil.

Sjove events i løbet af sæsonen

Randers Salsa lægger i løbet af sæsonen op til forskellige events, som veksler fra år til år og afhænger af tilslutning fra deltagerne på holdet.

Eksempel fra sommeren 2019: Gratis salsaundervisning i Randers Festuge under åben himmel på Østervold, hvor ikke mindre end 30 personer deltog.

”Hvad der skulle have været et event med en times gratis undervisning blev forlænget til halvanden time, fordi deltagerne begejstret blev ved med at ville lære mere under instruktion af salsainstruktør Jens Henrik Jensen.”
Lyder beskrivelsen fra Randers Amtsavis, 25. august 2019.

Salsa er en fantastisk måde at få god motion på, du får bevæget kroppen til skønne rytmer og helt sikkert et smil på læben.

Vil du danse salsa i Randers?

Så kan du tilmelde dig på et af følgende hold mandag aften. Tilmelding skal ske vi mail salzer123@hotmail.com eller telefon 28604955.

Salsa begyndere, kl. 17.30-18.40

Salsa letøvede, kl. 18.45-19.55

Salsa øvede, kl. 20.00-21.10

 

Pris 12 gange   1 hold kr. 795

2 hold kr. 1.400

 

Vi anbefaler, at du danse i behageligt tøj, du har let ved at bevæge dig i, og at du medbringer sko med god balance – enten flade sko eller dansesko