Onsdag i Gaden – Åben scene for musikere

Onsdag i Gaden

– Åben scene for musikere

Underværket har startet et nyt koncept, vi kalder Onsdag i Gaden. Den første onsdag i hver måned, er der åben scene for musikere i vores overdækkede gade. Det skal ses som et øvested hvor alle, der har lyst til at prøve noget af eller bare prøve at stå på en scene, er velkomne uanset niveau. Du er også velkommen uanset om du vil spille ét, tre eller flere numre. Stemningen og set-uppet er uformelt og egner sig bedst til akustisk musik. 

Alle, der har lyst til en hyggelig aften, er velkomne til at komme og lytte. Det vil være muligt at købe drikkevarer i form af vin, øl og sodavand.

Næste åben scene er onsdag den 5. april kl. 19.00.

Hvis du gerne vil sikre dig en plads på scenen, kan du skrive til: asp@undervaerket.dk eller i en besked på Facebook eller Instagram. Aftenen styres af Kristian, der byder velkommen og præsenterer de forskellige musikere.

”Det var dejligt at blive hørt i trygge omgivelser. Der var en dejlig intim stemning og jeg kommer helt sikkert til næste Onsdag i Gaden”.
- Marie
Idéen bag konceptet

Vores idé med Onsdag i Gaden er at give opkommende musikere en mulighed for at komme ud af værelset/øvelokalet og stå på en scene. Men det er også en mulighed for musikere, der måske har været længere i faget for at afprøve noget nyt eller anderledes.

Onsdag i Gaden blev afholdt første gang den 6. april, hvor fire seje musikere gik på scenen. Der blev sunget en blanding af deres egne sange og covernumre. Marie var den første på scenen til Onsdag i Gaden, hvor hun spillede tre af sine egne sange. ”Det var dejligt at blive hørt i trygge omgivelser. Der var en dejlig intim stemning og jeg kommer helt sikkert til næste Onsdag i Gaden”. Jonathan fra Neigborhood Studio i Underværket var på scenen for første gang, siden han har startet sit soloprojekt. ”Det var mega fedt at få lov til at spille en mini-koncert ud af det blå. En rigtig god mulighed for at prøve materiale af og en dejlig uhøjtidelig stemning”.