Mødelokaler/festlokaler

Lokaler til leje i Underværket

Underværket har lokaler til leje til det kreative personalemøde. Book inspirerende kursuslokaler, mødelokaler, konferencelokaler, festlokaler i et urbant og utraditionelt setup. 

Her er lokaler til alt fra koncert til konfirmation og bryllup i et anderledes og inspirerende miljø.
Vi opstiller borde og stole, scene, publikumsopbygning m.m. efter ønske og formål og sørger for, at teknikken virker. 

Overlad det meste til os og tilkøb forplejning, der matcher arrangementet. Vælg mellem et eller flere af de forskellige lokaler til leje.

Ring på 86438688, så finder vi sammen ud af, hvad der vil være den bedste løsning for dig til den rigtige pris.

Lokaler i Underværket

Store Sal

Store Sal er et stort lokale, der er ideel til filmvisninger, koncerter, konfirmationer, private fester, generalforsamlinger, konferencer og workshops og meget mere. Lej lokalet og forvandl det til alt du ønsker. Læs mere her.

Mellem Sal

MellemSal er det perfekte lokale til heldagsmøder, foredrag, workshops, firmafester og eksterne møder, hvor I har brug for at komme ud af huset. Læs mere her.

Lille Sal

Lille Sal er et lokale til kreative aktiviteter. I Underværket har vi små og store kreative lokaler til leje. Lille Sal er det bedste lokale at leje til forestillinger, træningshold eller fotooptagelser. Læs mere her.

Mødelokale

Mødelokalet inviterer ind med en god afslappet atmosfære. Lokalet er velegnet til møder, kurser, undervisning, foredrag m.m. Læs mere her.

Overdækket gade

Overdækket gade med flere indgange, og plads til max. 200 personer. Yderst velegnet til marked, bogreceptioner og småkoncerter med strygere og violiner – har vi god erfaring med. Læs mere her.

Referencer

Kære medarbejdere på Underværket!

Tusind tak for sidst! I bidrog på alle måder til, at arrangementet blev en succes, da vi den 24/9-19 holdt åbent fyraftensmøde for borgere og erhvervsliv om den fremtidige infrastruktur i Randers Kommune, hvor cirka 100 mennesker dukkede op. I var allerede fra starten ved vores indledende møder klar på at imødekomme alle vores ønsker til arrangementet – men også komme med nye forslag til afviklingen med baggrund i jeres store erfaring fra alle de ting, der sker på Underværket.

Selv om vi i sidste øjeblik kom med mange små ændringer til opstilling, teknik og deltagerantal, følte vi aldrig, at vi var ”besværlige”. I tog det hele med ro, smil og fik både os som arrangører og gæster til at føle os velkomne og godt tilpas.

“Vi har været rigtig glade for jeres opbakning og hjælp med alt det praktiske omkring konferencen. Det er et fint sted at holde et arrangement, som fordeler sig over flere rum, og der er jo alt, hvad man har brug for.” Anne Iversen Hansen, midtbykoordinator ved Randers Kommune.

“Det var en virkelig god fest, som vi fik stor ros for efterfølgende – og gode lokaler.” Heidi Thegen, Randers Triathlon Klub.

 Det er et fint sted at holde et arrangement, som har alt man behøver.” Christian Hansen, koordinator ved Blues Festival

”Vi søger noget anderledes, når vi holder møder ude i byen. Nye input og oplevelser, der vækker sanserne –
og det kan man få på Underværket i rå og rustikke omgivelser, krydret med forplejning med et kulturelt twist.”