Mellemsal

Hos Underværket kan du leje lokale til konferencer samt spændende festlokaler, som er en stor del af Underværkets virke.

Perfekt lokale til konferencer eller fester

leje af lokale konferenceMellemsal er det perfekte lokale til konferencer, heldagsmøder, workshops, firmafester og eksterne møder, hvor I har brug for at komme ud af huset.

Hvert år i maj- og april-weekender er lokalet ofte lejet ud til festlige konfirmationer – og året rundt er salen populær at leje til bryllup, jubilæum og reception.

leje af festlokaleVed leje af lokaler til konferencer events, fester, etc. kan det være en fordel at leje både MellemSal og StoreSal.

MellemSal ligger på 1. sal i Underværket, og der er adgang via vores flotte nyrenoverede trappe, som danner en rød løber direkte til lokalet. Underværket opstod i år 2000 af et Urban Pilot Project og summer den dag i dag af kreativ kultur. Her kan du leje møde- og konferencelokaler samt spændende festlokaler, der er med til at gøre begivenheden og dagen til noget særligt.

Underværket er erhvervspartner i VisitAarhusregionen og kan løfte erhvervsarrangementer med op til 120 deltagere.

Opstillinger i salen

Opstilling (H)

Opstilling med store borde.
Min 6 siddepladser pr. bord.

Opstilling (Skrå)

Opstilling med stolerækker.

Opstilling (Café)

Opstilling med cafe borde. Max. 4 siddepladser pr. bord.

Forespørgsel på leje af lokalet

Du vil indsendelsen af forespørgslen blive kontaktet af Underværket med bekræftelse på bookingen. Bookingen er først bindende når depositum er blevet indbetalt.