Lille sal

Egentlig er Lille Sal ikke et så lille lokale endda. Navnet hænger sammen med, at du kan leje både små og store lokaler til kreative formål i Underværket. Store Sal, MellemSal og Lille Sal ligger i forlængelse af hinanden og kan med fordel bruges samlet. Lille Sal er et yderst velegnet lokale til bevægelse, teater o.l.

Lokale til kreative aktiviteter

Lille Sal er et lokale til kreative aktiviteter. I Underværket har vi små og store kreative lokaler til leje. Lille Sal er det bedste lokale at leje til forestillinger, træningshold eller fotooptagelser.Lille Sal er et udlejningslokale, som dagligt bliver benyttet til ballet, teater, drama, yoga m.m.

Her er spejlvæg, barrer og rum til store armbevægelser, fordybelse og intenst kropsligt arbejde. 

Randers Balletskole og Teaterskolen Kastali’a er faste lejere af Lille Sal. Ad hoc udlejer vi lokalet til videoproduktion, fotosessions, Randers City Blues og fra Via University Randers har elever fra både psykomotorik og pædagogstudiet benyttet salen.

L
L

Forespørgsel til leje af lokalet

Du vil indsendelsen af forespørgslen blive kontaktet af Underværket med bekræftelse på bookingen. Bookingen er først bindende, når depositum er blevet indbetalt.