Randers Vandpibecafé

Velkommen hos Randers Vandpibecafé 

Randers Vandpibecafé åbnede i 2012 og er den første Vandpibecafé i Randers. Vi startede ud med ét lokale, der med de bløde sofaer og den hyggelige belysning og musik er oplagt for dem, som har lyst til at koble af med et spil eller en god snak. Efterfølgende udvidede vi caféen med et tilstødende lokale, designet i en moderne loungestil. Lokalet er indrettet med en projektor, der giver mulighed for, at caféens gæster kan se fodboldkampe, spille FIFA og sidst men ikke mindst spille deres egne musikønsker. Dette lokale er således også oplagt og kan lejes til private fester og arrangementer. 

Vandpiber 

Vi byder på et bredt udvalg af smagsvarianter inden for vandpibetobak. Fast på menuen er de mest populære smage inden for Al Fakher, Adalya og Social Smoke, men vi supplerer løbende med en masse nye mærker og smagsvarianter. Vores vandpiber er af mærket Starbuzz, som vi matcher med silikonehoved og Lotus eller lerhoved efter gæstens ønske. 

Snacks og drikkevarer 

Udover vores lækre piber har vi også et bredt udvalg af drikkelse – alt lige fra forfriskende cocktails og smoothies til en varm kakao eller god kop kaffe kan også nydes i caféen. Ved festlige begivenheder er der også mulighed for at købe bordpakker  – såsom Jack Daniels, Grey Goose eller champagne til meget rimelige priser. 

Til den lette sult skuffer vi heller ikke – vi tilbyder nemlig også lækre lune nachos, toast og chips og nødder. 

For priser og yderligere oplysninger tjek vores Facebook

 

Kontakt
Åbningstider

15.30 – 00.00

15.30 – 02.00

 

15.30 – 00.00