Lathan Mobile Textile

Lathan Mobile Textile

Tamilske købmand - Lathan Mobile Textile

Åbningstider

MANDAG – ONSDAG
Lukket

TORSDAG – LØRDAG
Åbent

SØNDAG
Lukket

Kontakt

Lathan Mobile Textile er en tamilsk købmand, leveringsdygtig i et stort udvalg af tamilske varer, fra konserves, krydderier, grøntsager og frugter til tøj og smykker

Butikken er fyldt med såvel hverdagsvarer som spændende tamilsk kolonial, du kan bruge til at tilberede originale tamilske madretter. Fyld kurven med smagfulde krydderier, friske grøntsager og duftende, eksotiske frugter. Udbuddet varierer fra uge til uge, alt efter hvad der ønskes og kan skaffes.

Krydderier, der sunde og giver maden smag

Det tamilske køkken stammer fra Sri Lanka og er en kulinarisk oplevelse, der er farvet af det indiske køkken, kendetegnet ved forskellige slags curries bestående af grøntsager og kød, der serveres med ris. Det tamilske køkken giver smagsløgene en rig og varieret oplevelse. Traditionelle tamilske retter rummer ofte mange forskellige slags krydderier, da de tilfører maden unikke smage og samtidig kan være gavnlige for vores sundhed og helbred.

Flotte, traditionelle kjoler og smykker

I butikken finder du også et væld af tamilske farverige kjoler og traditionelle klæder primært til kvinder, men også til mænd og børn. Pira Sellathurai, der er indehaver af butikken i Underværket, har siden 90’erne rejst rundt i weekenderne og solgt tamilsk tøj i hele Danmark og har derfor et stort landsdækkende netværk af kunder og samarbejdspartnere.

Farverige markeder

“Jeg sender selv reklamer og informationer om min butik ud til kunderne med post. Det med internet og hjemmeside bruger jeg ikke så meget. I vores kultur er det en måde at vise folk respekt, når man personligt sender en invitation ud til ens kunder. At man tænker på dem.”
Udtaler Pira Sellathurai til Randers Amtsavis i forbindelse med åbent hus i Underværket.

Du har dog mulighed for at søge om at blive medlem af Facebook-gruppen Lathan Mobile Textile.

Flere lørdage i løbet af året fylder Pira Sellathurai den overdækkede gade i Underværket med tøjstativer, der bugner med tøj i strålende kulører, guld og glimmer side om side med boder med skinnende auberginer, saftige mangoer og mange andre spændende grøntsager og frugter.

Lathan Mobile Textile er en tamilsk købmand i Underværket, hvor der er garant for et fantastisk marked, høj, personlig service og et godt køb.