Juniq 2Hand og Mode

Juniq 2Hand og Mode

En anderledes butik

Juniq secondhand og Mode logo

Åbningstider

MANDAG
Lukket

TIRSDAG – FREDAG
11.00  17.00

LØRDAG
10.00 – 14.00

SØNDAG
Lukket

Kontakt

Juniq 2Hand & Mode er en butik med attitude og et stort og varieret udvalg af secondhand- og modetøj til kvinder med alle slags former, size 34-58.

Her kan du købe en splinter ny garderobe med god og bæredygtig samvittighed, både i forhold til miljø og økonomi. Det er også hos Juniq 2Hand & Mode, du finder helt unikke secondhand varer og kan gøre et godt fund af forskellige mærkevarer.

Konceptet rummer to spændende afdelinger: Én med nye varer og én med secondhand. Herunder et kæmpeudvalg af accessoires: Tasker, sko, støvler, tørklæder og smykker – alt hvad du har brug for, når du går efter en personlig stil med attitude.

Events hos Juniq 2Hand & Mode

Løbende inviterer vi til vores spændende arrangementer, events og ofte modeshows med catwalk i den overdækkede gade, spisning på Café Jens Otto med kaffe og et glas vin efter showet i butikken, når du skal handle. Følg os på Facebook for at få informationer om kommende events.

Juniq 2 Hand & mode er for vores kunder, så der er naturligvis også mulighed for, at du kan holde din egen event for dine gæster, vi skræddersyer arrangementet helt efter dine ønsker. Ring til Joan, hvis du er interesseret – mobil: 27815442.

Sådan gør du et kup, når du handler i en secondhand-butik!

Q-TID er et nyt tiltag for kvinder hos Juniq 2Hand & Mode, hvor butikken åbner, når det passer dig. Det koster 50 kroner pr. person og kræver bare 6 deltagere.

Q-tid er forkælelse for kvinder – om morgenen, midt på dagen, eller eventuelt lige efter endt arbejdsdag.Her fortæller Joan om sin unikke secondhand-butik i Underværket, der favner alle størrelser og modeller. Det er bæredygtigt og billigt! ”Kunsten er at kunne spotte det, der er passer til dig, din figur og stil.” Joan Lund, indehaver af Juniq 2hand & Mode.

Joan & Co. guider og giver tips til, hvordan man får øjnene op for netop det, der får den enkelte til at shine.

Der er plads til grin, hygge og kaffe på kanden.

Saml dine kolleger, dine veninder, din mor, moster og søster og book Q-TID på SMS 27815442.