Iværksætteri

Iværksætteri

I Underværket finder du en flere forskellige forretninger og foreninger. Den røde tråd i huset er iværksætteri, hvilket også ligger i husets DNA. Underværket slog i år 2000 dørene op og inviterede omverden ind med det primære formål:

At forbedre beskæftigelsesmulighederne blandt etniske minoriteter via handel, kultur, kunsthåndværk, iværksætteri og byudvikling.

Ud fra devisen ”Så længe vi har forskelligheden, har vi en by. Så længe vi er ens, har vi en ghetto”, har der siden været fokus på, at der skal være plads til alle kulturer inklusive den danske.

Iværksætteri for alle

Underværket skaber rammerne for dig, der drømmer om at starte selv.

Prisen på lokaleleje er fair, vi har forståelse for, at du skal have plads til løbe forretningen i gang og hjælper med at få synlighed via Underværkets hjemmeside, Facebook, Instagram, plakater i huset og på vores infoskærm ved indgangen.  Har du en nyhed, en god historie, en event hjælper vi også med at skrive og udsende en pressemeddelelse.

Tjek ledige lokaler i Underværket

Underværket har fungeret som rugekasse for iværksættere, både foreninger og forretninger, der har vokset sig større og ud af vores rammer. Det er med stolthed, vi sender dem videre i verden og byder nye inden for.

Den røde tråd

Den røde tråd er iværksætteri.
I dag rummer Underværket to caféer – en danskejet og en syrisk, Shawarma-bar med persiske ejer, tamilsk-købmand, vandpibecafé med dansk ejer, syrisk skrædder, tyrkisk slagter, dansk vinimportør af økologiske, franske vine og kunstgalleri ejet af en dansk outsider-kunstner. En livsvejleder, en personlig træner og en yogainstruktør, der alle er danske. Desuden Al Salam Forening – arabisk forening, tre lokale bands, der holder til i øvelokalet på 2. sal samt en Warhammer-rolles- og brætspilsforening og en teaterskole for børn og unge.

Holdundervisning

Holdundervisning er også iværksætteri. Har du en fritidsinteresse, en passion, er du nørd skulle du måske overveje at smitte andre med din entusiasme? Det du kan og brænder for, kan måske være til stor glæde for andre. Går du i tanker om at starte op som selvstændig holdunderviser, enten med en fast ugentlig begivenhed eller fx med et weekendkursus, kan vi hjælpe dig i gang. Ring på 53 89 86 88 og hør nærmere. Se hvilke hold der allerede er i Underværket her.