GOYoga v/Winnie Keil Herlevsen

GOYoga v/Winnie Keil Herlevsen

GO Yoga Randers

Holdtider

TIRSDAG
Tjek ledige tider

ONSDAG
Yoga for mænd – 17:30-18:45  

TORSDAG
Tjek ledige tider

FREDAG
Tjek ledige tider

Se ledige tider og book her

Kontakt

  • Stemannsgade 9c, 1. sal, 8900 Randers C
Go Yoga tilbyder yogahold alle kan være med til!

Priser og tilmelding

Tilmelding til yogahold sker via min bookingkalender. Her opretter du en profil og kan derefter booke dig på hold.

‘Drop-in yoga’ til kr. 95,-/ 75 min. Dvs. du kan tilmelde sig det hold, der passer bedst, og er ikke afhængig af en sæsonaftale.

Klippekort: kr. 450,- / 5 gange  eller kr. 900,- / 10 gange

Der betales kontant eller MobilPay på stedet.

Hvis du står på venteliste, får du automatisk besked, når du er kommet på. Afmelding skal ske senest 3 timer før klassens start ( sker dette ikke, koster det fuld pris).

GO Yoga er til ALLE!

Yoga er selverfaring og har ikke et endegyldigt resultat eller billede. Det handler om at komme ud af hovedet og ned i kroppen. Blive nærværende. Yoga vækker kroppen og strækker den både smidig og stærk. Det giver fysisk velvære, ligesom du vil føle dig mere levende, fuld af energi og opleve mere mental ro.

En yoga klasse er opbygget, så vi når igennem stort set alle større muskelgrupper. Du vil måske endda opdage muskler, du ikke anede, du havde.

Der er en del fokus på balance, hvilket også styrker de små muskler omkring leddene og vil gøre dig stærkere. Alle klasser afslutter med udstrækninger og en herlig savasana ( afspænding ).

Yogahold til sportsudøveren

Yoga er fantastisk til at komplementere en sport, du udøver. F.eks. går yoga og løb utrolig godt i spænd, da den forbedrede balance, kombineret med en bedre kropsholdning giver en god sammenhæng mellem over- og underkop. Dette er en af hovedpointerne med yoga som supplement til løb ( eller cykling, svømning, golf, crossFit osv. ) Når HELE kroppen er stærkere, opnår du en klart mere bevidst og fordelagtig løbestil eller f.eks. holdning (og udholdenhed ) på cyklen, som kan gøre en verden til forskel, når det handler om at opnå et optimalt og effektivt løb uden overbelastningsskader.

Yogahold kun for mænd

Billede af et yogahold kun for mændMed fokus på den mandlige krop og de særlige forhold, der gør sig gældende for den, for at den kan holde sig stærk, sund, mobil og smidig hele livet.

Yoga KUN for mænd  – Hvorfor? Fordi mænd kan føle, at kvinder er unødigt smidige, og da de fleste mænd er født med et konkurrence-gen, kan de ikke lade være med at sammenligne sig. Og det er netop det, man IKKE skal i yoga. Her er man sin egen fest, vi er alle forskellige.. og hurra for det 😀

Det foregår “ helt nede ved jorden” og er ifølge de trofaste på holdet ‘ SUPERSVEDIGT POWERYOGA’!

Yoga skal være sjovt

Mange har den opfattelse, at yoga er højtideligt – at man sidder og mediterer i halve timer! Sådan kan yoga også være. 

Min yoga er tilgængeligt for alle, og når jeg underviser, oplever jeg, at flere rykker sig mere, end de selv tror på. Det er befriende og livsbekræftende. Og så lægger jeg stor vægt på, at vi har det sjovt, mens vi laver yoga. Også selvom vi sveder og stønner lidt i nogle stillinger! Jeg oplever, at folk STRÅLER bagefter, de smiler mere og retter ryggen. Det taler for sig selv. 

Jeg glæder mig til at opleve stemningen i Underværket og at blive en del af den ‘urban kultur’, der foregår i Randers. Og ikke mindst at være en del af noget større, med alle de fordele det kan give, både den ene og den anden vej 😀

De varmeste hilsner fra Winnie