Forretninger og foreninger

Forretninger og foreninger i Underværket

Her finder du beskrivelser om alle forretninger og foreninger i Underværket. Huset rummer butikker, restauranter og caféer, hold og kurser du kan deltage i samt foreninger du kan blive en del af.

Restauranter og caféer

Hammer restaurant

Hammer Restaurant

Hammer Restaurant byder på mange forskellige retter som lækre burgere, saftige steaks, autentiske italienske pizzaer og meget mere!
Læs mere her.

Shawarma Xpress Logo

Shawarma Xpress

Shawarma Xpress byder på byens bedste shawarma, pita, kebabbox og meget mere!
Læs mere her.

Randers Vandpibecafé

Randers Vandpibecafe

Randers Vandpibecafé byder på vandpibe, snacks og drikkevarer til gæster over 18 år. Derudover er der mulighed for at krydre aftenen med brætspil, fodboldkampe på projekter eller et spil FIFA.
Læs mere her.

Café Jens Otto logo

Café Jens Otto

Café Jens Otto byder på god gammeldaws mad fra det kolde køkken, som smørrebrød, hjemmegjorte kager og platter. prøv dette sammen med nogle af deres specialiteter inden for øl og kaffe.
Læs mere her.

Butikker

Juniq secondhand og Mode logo

Juniq 2Hand & Mode

Juniq2Hand & Mode er en butik med attitude og tøj i str. 34-56. Butikken rummer to spændende afdelinger: én med nye varer og én med secondhand. Derudover har butikken masser af accessories og mulighed for at afholde dit eget arrangement for dine gæster.
Læs mere her.

Unik Skrædderi Logo

Unik Skrædderi

Unik Skrædderi tilbyder reparationer, nysyninger, specialsyede uniformer og meget mere. Mamad Abdullah har over 20 års erfaring og er altid klar til at hjælpe.
Læs mere her.

Underværkets Slagter i Randers

Underværkets slagter

Slagter Mehmet tilbyder billigt dansk okse-, kalve-, og lammekød i topkvalitet og  til yderst fornuftige priser.
Læs mere her.

Vinimperiet Logo

Vinimperiet

Vinimperiet tilbyder vinabonnement, smagskasser, gaver, gratis levering og meget mere. Målet er at udvide grænserne for vinoplevelser og at skabe større mangfoldighed for vinelskere.
Læs mere her.

Galleri Bjæk Logo

Galleri Bjæk v/Kenneth Rasmussen

Galleri Bjæk giver dig en helt enestående mulighed for at se og købe kunst af en internationalt anerkendt outsider-kunstner i et spændende galleri i Randers. Galleriet rummer et bredt udvalg af Kenneth Rasmussens værker, som kan opleves og købes, når han holder åbent.
Læs mere her.

Tamilske købmand - Lathan Mobile Textile

Lathan Mobile Textile

Originale tamilske farverige kjoler og klæder, samt børnetøj og festtøj til mænd. Udover tekstiler sælges også specielle eksotiske grøntsager og frugter. Udbuddet varierer fra uge til uge, alt efter hvad der ønskers og kan skaffes.
Læs mere her.

Bjarne Jørgensen - Oversætter

Oversætter - Bjarne Jørgensen

Bjarne Jørgensen er freelance oversætter siden 1998 og oversætter blandt andet tekniske tekster, it-udstyr og EU-tekster
Læs mere her.

Hold og kurser

Planum since 2012 logo

Planum Since 2012

Planum Since 2012 er hver mandag i Underværket og tilbyder danseundervisning i hiphop til børn samt unge/teens.
Læs mere her.

Randers Balletskole

Randers Balletskole

Randers Balletskole tilbyder undervisning i klassisk ballet for drenge og piger fra 5 år og opefter; der er også hold for unge og voksne.
Læs mere her.

BMI Danmark

BMI Danmark

BMI Danmark har 20 års erfaring indenfor BMI måling,(Bodyage test) kostvejledning og vægttab både for enkeltpersoner og virksomheder. BMI Danmark er i Underværket hver mandag fra 17.30 - 18.30. For flere informationer kontakt BMI Danmark på 40 54 47 54 eller Læs mere her.

Billede af Underværket

Klinikken i underværket

Psykomotorisk behandling er en blid manuel behandling udført udenpå tøjet, som blandt andet kan afhjælpe opspændt muskulatur, kropslig uro og berolige nervesystemet. Læs mere her.

Made in Denmark

Psykomotorisk behandling er en blid manuel behandling udført udenpå tøjet, som blandt andet kan afhjælpe opspændt muskulatur, kropslig uro og berolige nervesystemet. Læs mere her.

Foreninger

Teaterskolen logo

Teaterskolen Kastali'a

Teaterskolen Kastali’a tilbyder holdundervisning, workshops og teaterprojekter af kortere og længere varighed. Du kan støtte op om Kastali’as aktiviteter ved at indmelde dig i foreningen og hermed følge Kastali’as gøren og laden.
Læs mere her.

Initiativet logo

Initiativet

Initiativet tilbyder figurspil, brætspil og rollespil samt gode faciliteter og terræn til bl.a. Warhammer 40K og Flames of War. Alle nye folk i Initiativet har en måneds prøvetid, for at få mulighed for at se om det er noget for dem.
Læs mere her.

kaosambassaden

Kaosambassaden

Kaosambassaden er et attraktivt socialt samlingspunkt for unge mellem 15 og 25 år. Her udvikles initiativer, hvor unge udfordres og fastholdes i processer, der skal skabe relationer og integration mellem unge med fokus på de unges ejerskab og ungdomskultur.
Læs mere her.

12654353_1113900785321448_7454351476975594738_n

Al-Salam Forening

Al-Salam Forening er en Arabisk Forening i Randers, etableret i 2015. Al-Salam betyder ’freden’ på arabisk. Foreningen har til formål at hjælpe flygtninge og asylansøgere med at forstå den danske kultur, det danske sprog og med at forstå breve og andre vigtige dokumenter på dansk. Derudover laver de aktiviteter og undervisning for børn, som bl.a. undervises i arabisk, så de ikke glemmer deres rødder. Er du interesseret i at høre mere Al-Salam Forening kan du ringe på telefon 42 31 07 83. eller ansøge om at blive medlem på Facebook-gruppen Al-Salam Forening.

Øvelokale

Øvelokale og lydstudie

I Underværket er der et øvelokale som lige nu er lejet ud til 3 bands: Svartsot, Brutallica og Blue Minds
Derudover har vi et lydstudie som lige nu er lejet ud til HUH-Musikstudie.

Randers-City-Blues-Festival-LOGO-SKYLINE-M-BUND-kopi-kopi

Bluesnight.dk / Jazzens venner

I Underværket