Forretninger og foreninger

Aktører

Underværket har 23 lejemål og huser forskellige forretninger, foreninger, caféer, iværksættere og virksomheder, som du kan læse mere om her. 

Restauranter/Caféer

Café Kærligheden logo

Café
Kærligheden


Café Kærligheden byder blandt andet på lækre panini sandwich, shakes, smoothie bowls, salater, wraps, brunch og søde sager.

Café Jens Otto

 

Café Jens Otto byder på god gammeldaws mad som smørrebrød, stjerneskud, æggekage og hjemmegjorte kager. Prøv det sammen med nogle af deres specialiteter inden for øl og kaffe.

Shawarma Xpress Logo

Shawarma Xpress

Shawarma Xpress byder på byens måske bedste shawarma, pita, kebabbox og meget mere!

Åbningstider: Mandag – Fredag 11:00 – 19.00 Lørdag 11:00 – 17:00 Søndag Lukket

Randers Vandpibe café

Randers Vandpibecafé byder på vandpibe, snacks og drikkevarer til gæster over 18 år.

Butikker

Unik Skrædderi

 

Unik Skrædderi tilbyder reparationer, nysyninger, specialsyede uniformer og meget mere. Mamad Abdullah har over 20 års erfaring og er altid klar til at hjælpe.

Vinimperiet Logo

Vinimperiet

Vinimperiet tilbyder vinabonnement, smagskasser, gaver og meget mere. Målet er at udvide grænserne for vinoplevelser og at skabe større mangfoldighed for vinelskere.

Foreninger

Teaterskolen Kastalia logo

Teaterskolen Kastali'a

 

Teaterskolen Kastali’a tilbyder holdundervisning, workshops og teaterprojekter af kortere og længere varighed. Du kan støtte op om Kastali’as aktiviteter ved at indmelde dig i foreningen og hermed følge Kastali’as gøren og laden.

Initiativet logo

Initiativet

 

Initiativet tilbyder figurspil, brætspil og rollespil samt gode faciliteter og terræn til bl.a. Warhammer 40K og Flames of War. Alle nye folk i Initiativet har en måneds prøvetid, for at få mulighed for at se om det er noget for dem

Bluesnight Randers

 

Er en musikforening, der jævnligt holder fede koncerter med forskellige artister indenfor blues genren.

Jazz Randers

Er en musikforening, der jævnligt holder fede koncerter med forskellige artister indenfor jazz genren.

Iværksættere

Ibens lædervarer

Made in Denmark Workshops

 

Made in Denmark Workshops består af Iben Schrader. Hun brænder for lækkert håndværk og kreative processer. Iben er uddannede indenfor modedesign, hvor hun også arbejder ved siden af undervisningen.

Sorte Streger


Billedkunstner Mia Brejnholm står bag Sorte Streger, der blandt andet beskæftiger sig med keramik, billedkunst og workshops.

Billedkunstner Rikke Alexandersen

Rikke har lært den klassiske tegning som håndværk. Det har fulgt hende både på hendes uddannelse som faglærer i billedkunst samt i hendes eget kunstneriske virke, hvor hun arbejder i både to og tre dimensioner. Hendes værker er figurative, og hun er bl.a. optaget af at  male portrætter.

Bjarne Jørgensen - Oversætter

Oversætter -Bjarne Jørgensen

 

Bjarne Jørgensen er freelance oversætter siden 1998 og oversætter blandt andet tekniske tekster, it-udstyr og EU-tekster.

Vitreum Watches

Kasper Reisner, der står bag virksomheden Vitreum Watches, laver håndlavede mekaniske armbåndsure med grand feu emaljeskiver. 

Galleri Bjæk Logo

Galleri Bjæk

 

Galleri Bjæk giver dig en helt enestående mulighed for at se og købe kunst af en internationalt anerkendt outsider-kunstner i et spændende galleri i Randers. Galleriet rummer et bredt udvalg af Kenneth Rasmussens værker, som kan opleves og købes, når han holder åbent.

The neighborhood Studio

 

Musikstudie, som ligger på anden sal i Underværket. 

Studiet drives af Anders Rikard Petersen (producer/guitarist).

 

Studiet har en venlig og indbydende atmosfære, og som navnet indikerer, bestræber de sig på at skabe et netværk og et tæt samarbejde med og omkring Underværket.

 

Malene Vinther Zoneterapeut og kostvejleder

Malene Vinther

Malene Vinther er Zoneterapeut og kostvejleder. Hun er type 1 diabetikker og langdistance triatlet.

Som behandler arbejder hun ud fra et holistisk synpunkt. 

Hun stiftede første gang bekendtskab med Zoneterapi for 10 år siden og var så positiv overrasket over behandlingen – både effekten og hvor dejligt det var.

Andre

Balletpiger

Randers balletskole

 

Randers Balletskole tilbyder undervisning i klassisk ballet for drenge og piger fra 5 år og opefter; der er også hold for unge og voksne.

Humana Danmark

 

Humana Danmark varetager komplekse opgaver omkring sårbare børn og unge, familier samt voksne borgere jf. Lov om social service og Lov om aktiv beskæftigelsesindsats.

ReThinker

 

ReThinker Randers er et frivilligt fællesskab i Randers Kommune, som hjælper og støtter områdets kulturinstitutioner, turistattraktioner og aktører indenfor event, kultur og natur, når der afholdes events og arrangementer af alle størrelser. Har du spørgsmål, eller er du blot nysgerrig – så kontakt frivilligkoordinator Jakob Kjærsgaard tlf. +45 44 12 39 25 E-mail: jtk@visitaarhus.com

Kaosambassaden logo

Kaos ambassaden

 

Kaosambassaden er et attraktivt socialt samlingspunkt for unge mellem 15 og 25 år. Her udvikles initiativer, hvor unge udfordres og fastholdes i processer, der skal skabe relationer og integration mellem unge med fokus på de unges ejerskab og ungdomskultur.