Forretninger og foreninger

Forretninger og foreninger i Underværket

Her finder du beskrivelser om alle forretninger og foreninger i Underværket. Huset rummer butikker, restauranter og caféer, hold og kurser du kan deltage i samt foreninger du kan blive en del af.

Restauranter og caféer

Shawarma Xpress Logo

Shawarma Xpress

Shawarma Xpress byder på byens bedste shawarma, pita, kebabbox og meget mere! Åbningstider: Mandag - Fredag 11:00 - 20:00 Lørdag 11:00 - 17:00 Søndag Lukket
Læs mere her.

Randers Vandpibecafé

Randers Vandpibecafe

Randers Vandpibecafé byder på vandpibe, snacks og drikkevarer til gæster over 18 år. Derudover er der mulighed for at krydre aftenen med brætspil, fodboldkampe på projekter eller et spil FIFA.
Læs mere her.

Café Jens Otto logo

Café Jens Otto

Café Jens Otto byder på god gammeldaws mad som smørrebrød, stjerneskud, æggekage og hjemmegjorte kager. Prøv det sammen med nogle af deres specialiteter inden for øl og kaffe.
Besøg deres hjemmeside her

Butikker

Unik Skrædderi Logo

Unik Skrædderi

Unik Skrædderi tilbyder reparationer, nysyninger, specialsyede uniformer og meget mere. Mamad Abdullah har over 20 års erfaring og er altid klar til at hjælpe.
Læs mere her

Underværkets Slagter i Randers

Underværkets slagter

Slagter Mehmet tilbyder billigt dansk okse-, kalve-, og lammekød i topkvalitet og til yderst fornuftige priser.
Læs mere her

Vinimperiet Logo

Vinimperiet

Vinimperiet tilbyder vinabonnement, smagskasser, gaver, gratis levering og meget mere. Målet er at udvide grænserne for vinoplevelser og at skabe større mangfoldighed for vinelskere.
Besøg hjemmesiden her

Galleri Bjæk Logo

Galleri Bjæk v/Kenneth Rasmussen

Galleri Bjæk giver dig en helt enestående mulighed for at se og købe kunst af en internationalt anerkendt outsider-kunstner i et spændende galleri i Randers. Galleriet rummer et bredt udvalg af Kenneth Rasmussens værker, som kan opleves og købes, når han holder åbent.
Læs mere her

Bjarne Jørgensen - Oversætter

Oversætter - Bjarne Jørgensen

Bjarne Jørgensen er freelance oversætter siden 1998 og oversætter blandt andet tekniske tekster, it-udstyr og EU-tekster
Læs mere her

Hold og kurser

Peter Møller Atelier

Maleri, foto og grafik Udvalgte udstillinger: Kunstnernes Sommerudstilling - Tistrup Kulturhuset – Randers Helligåndshuset – Randers Galleri Stationen – Sønderbæk Galleri Værket – Aalborg Underværket – Randers Galleri Björg – Ry Kulturspinderiet - Silkeborg Dronninglund Kunstcenter - Dronninglund Galleri Dorte Visby - Lønstrup Åbne Atelierdøre i Silkeborg Forskellige kunstforeninger Randers ArtWeek – RAW 2013, 2014 Gallery Gathering of the Tribes, Manhattan, New York Galleri Bredgade 22, København
Besøg Peters hjemmeside her

Randers Balletskole

Randers Balletskole

Randers Balletskole tilbyder undervisning i klassisk ballet for drenge og piger fra 5 år og opefter; der er også hold for unge og voksne.
Besøg deres hjemmeside her

Billede af Underværket

Klinikken i Underværket

Psykomotorisk behandling er en blid manuel behandling udført udenpå tøjet, som blandt andet kan afhjælpe opspændt muskulatur, kropslig uro og berolige nervesystemet.
Besøg Klinikkens Facebook side her
og her

Made in Denmark

Made in Denmark Workshops består af Iben Schrader. Hun brænder for lækkert håndværk og kreative processer. Iben er uddannede indenfor modedesign, hvor hun også arbejder ved siden af undervisningen. Iben er tidligere elev på Skals højskole for håndarbejde og design samt uddannet designer fra Teko i Herning i 2008. Herefter har hun arbejdet hos forskellige danske mode brands. Hun er særligt god til, at se muligheder og skabe enkle og tidsløse designs. Iben bor i Randers og er gift og har 2 børn.
Besøg Ibens hjemmeside her

Foreninger

PositiveCenter

PositiveCenter vil gøre op med den ældgamle kulturarv, i arbejdet med familier, hvor børnene er ramt af mildere diagnoser eller udfordringer. Ventetiden på hjælp er ofte lang, eller også er der slet intet tilbud, og arbejdet med at forbedre hele familiens liv, kan trække ud i årevis. Det kan hverken børn eller familien som helhed, være tjent med. Den hele familie er et forløb, hvor vi i fællesskab arbejder MED dig, MED din partner, MED jeres barn/børn, MED din familie og nærmeste pårørende, samt omgivelserne. Sammen ser vi på, hvordan vi optimerer struktur og kommunikation, og dermed balancen i hverdagen. Vi giver jer redskaber til bedre trivsel, og mere livsglæde i hverdagen.
Besøg PositiveCenters hjemmeside her

Teaterskolen logo

Teaterskolen Kastali'a

Teaterskolen Kastali’a tilbyder holdundervisning, workshops og teaterprojekter af kortere og længere varighed. Du kan støtte op om Kastali’as aktiviteter ved at indmelde dig i foreningen og hermed følge Kastali’as gøren og laden.
Besøg Kastali'as hjemmeside her.

Initiativet logo

Initiativet

Initiativet tilbyder figurspil, brætspil og rollespil samt gode faciliteter og terræn til bl.a. Warhammer 40K og Flames of War. Alle nye folk i Initiativet har en måneds prøvetid, for at få mulighed for at se om det er noget for dem.
Besøg Initiativets hjemmeside her

kaosambassaden

Kaosambassaden

Kaosambassaden er et attraktivt socialt samlingspunkt for unge mellem 15 og 25 år. Her udvikles initiativer, hvor unge udfordres og fastholdes i processer, der skal skabe relationer og integration mellem unge med fokus på de unges ejerskab og ungdomskultur.
Læs mere her

Øvelokale

Øvelokale og lydstudie

I Underværket er der et øvelokale som lige nu er lejet ud til 3 bands: Svartsot, Brutallica og Blue Minds
.

Randers-City-Blues-Festival-LOGO-SKYLINE-M-BUND-kopi-kopi

Bluesnight og Jazz Randers

Bluesnight og Jazz Randers Jazz Randers holder jævnligt fede koncerter med forskellige artister.

Logo Socialdemokratiet Randers

Socialdemokratiet Randers

Socialdemokratiet har i forbindelse med valget lejet sig ind i et lokalet hos Underværket i en begrænset periode.