Date

mar 11 2022
Expired!

Time

20:00

Verdens sidste idé

Genre: Pop / rock
Entre: 60 / 40
Billetter sælges i døren
Dørene åbner kl. 20
Koncertstart ca. kl. 21.
 
Et sted mellem folk, indie og forfriskende pop/rock er Verdens Sidste Idé i færd med at etablere sig på den dansksprogede scene, hvor bandet skiller sig ud med trompet som en central del af lydbilledet. Det aarhusianske orkester er nu aktuelle med deres andet album, Strå.
Verdens Sidste Idé debuterede 2020 med Den Indre By. Albummet fik flotte anmeldelser i blandt andet GAFFA og Jyllands-Posten, og Bandsoftomorrow skrev: ”Anbefales til alle med trang til gennemført dansksproget pop/rock og eminente lydflader”.
På den opfølgende EP Jordiske Chancer fra 2021 spejlede bandet over fire numre den kriseramte verden i trængt parforhold, og om EP’en skrev GAFFA: ”Brass-sektionens følsomme blåtonede underlægning giver den håbefulde melankoli den helt rette serv – dét er bandets helt store styrke”.
Også på scenen vækker Verdens Sidste Idé begejstring. ”Bandet formår at udnytte live-formatet og adskille sangene fra studieindspilningerne – der var magiske øjeblikke, hvor man altså fik ståpels”, skrev Bandsoftomorrow i en koncertanmeldelse i 2021. Også GAFFA anmeldte bandet live: ”En absolut underholdende og tankevækkende time fra en bundsolid sangskriver og et begavet band, som vi helt sikkert kommer til at høre meget mere til. Det er bestemt ikke verdens dårligste idé at se dem live.”
 
Verdens Sidste Idé er hele 7 live-medlemmer:
Asbjørn Hvelplund (guitar/sang)
Dennis Ahlgren (el-guitar)
Andreas Skamby (trommer)
Scott Westh (trompet)
Marianne Lewandowski (slagtøj/kor)
Mathias Gregersen (bas)
Andreas Brinck (keys)
 
Arrangør: Café Von Hatten