Date

mar 29 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

Forsalg kr. 150 / ved indgangen kr. 200 / u. 25 år gratis adgang

Trainman Blues

Trainman Blues’ sange er for det meste skrevet og sunget af Richard Farrell

Vinderne af Danish Blues Challenge 2018 gæster Bluesnight få dage før, de fire musikere rejser til Azorerne for at deltage i European Blues Challenge 2019.

Da Jysk Blues Netværk afviklede DBC på Underværket, var der hos dommerne ingen tvivl om, at Trainman Blues var det bedste bluesband med et sæt af melodiøse og tilgængelige sange – for det meste skrevet af og sunget af Richard Farrell.

Farrells irske baggrund og klange fornægter sig ikke. Han bor i København og startede først samarbejde med bassisten Laust Krudtmejer Nielsen, der også har produceret det album, som Trainman Blues fik kåret som årets bedste. En fed uge i Randers: først DMA Blues-award i Turbinen, og så blues challenge-vindere på Underværket.
Bandet har udviklet sig fra den oprindelige duo til at bestå også af Thomas Crawfurd (trommer) og den spændende uge guitarist Joachim Svensmark. Trainman Blues præsenterer det, de tager med sig til Azorerne, og mere til. Kvartetten vandt også to studiedage hos Popshit Records i Randers sponseret af SignRemote, så det bliver til flere dage i Randers, hvoraf koncerten hos Bluesnight selvfølgelig blev mest spændende for publikum.

Arrangør: Bluesnight – se mere her.