Date

dec 03 2020
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

kr. 200 / kr. 150 for medlemmer / u. 25 gratis adgang

Jazz Randers – The Favorittes 6

THE FAVORITTES 6

The Favorittes 6 synger julen ind med vidunderlige julesange i jazzindpakning krydret med både danske og udenlandske jazzstandards – de bedste af de bedste! 

Det er næsten fem år siden, at The Favorittes 6 gæstede Jazzens Venner i Randers. Dengang faktisk en nytårskoncert den første torsdag i februar 2016. Nu kommer det dejlige ensemble så igen den første torsdag i december, og så er det med hele det populære julerepertoire. The Favorittes er en variabel størrelse. I sit udgangspunkt en vokaltrio bakket op af en kontrabas. Hos Jazzens Venner er der desuden piano og trommer, så det musikalske udtryk bliver større, bredere og endnu mere varieret.

I front står den velsvingende og velklingende vokaltrio med dygtge sangerinder som Cilja Haugland, Kirsten Pedersen og den randrusianske sangperle Karoline Gro Budtz. Jesper Carlsen spiller bas (og nynner med), mens Hans Esbjerg betjener pianoet og Peter Bjerrum trommerne. De laver ikke bare en koncert, men nærmest en jazzcabaret med masser af humor, humør og nostalgi.

Repertoiret er som nævnt spækket med julesange: “Have Yourself A Merry Little Christmas”, “Santa Claus Are Coming To Town”, “Jingle Bells”, “Winter Wonderland” samt “Søren Banjomus” og selvfølgelig “Rudolf Med Den Røde Tud”. Fra standardrepertoiret kan nævnes favoritterne “Moon River”, “Mr. Sandman”, “Lullaby On Broadway”, “Bei Mir Bist Du Schein” og meget mere. Så ved publikum, at de kan forvente dejligt swingende velkendte sange præsenteret af seks glade musikanter, der forventer – og håber på – et glad publikum.

Underværket i i coronaopstilling med masser af håndsprit, mundbind ved ind- og udgang, og frihed til at nyde musikken, når man sidder ned i det varme lokale med levende lys. Jo, det er The Favorittes 6, og jo, det ER jul. Måske den mest ventede jul i mange mange år. Stemningsfyldt aften i det ellers urolige 2020.

Dørene åbnes kl. 19, og der sælges billetter her på siden både til medlemmer og gæster.

Køb billetter på jazzensvenner.safeticket.dk