Date

jun 04 2020
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

kr. 200 / kr. 150 for medlemmer

AFLYST Torsdagsjazz – Kim Menzer Jazz & Blues Band

Kære Jazzvenner
Jazzens Venner Randers aflyser alle koncerter frem til 1. september 2020. Det er en hård tid ikke mindst for de mange musikere, der står uden job og indtjeningsmuligheder i måneder. Hvis det går godt, så vil første koncert være torsdag 10. september med Storyville Jassband fra Holland. Vi håber det bedste.
Kurt Helge, PR&Booking.

En af de absolut mest kendte og populære Grand Old Men i dansk musikliv, Kim Menzer, giver koncert med sit Jazz & Blues Band, som han har helliget sig her i sine seniorår.
Kim Menzer kalder også sit blues og jazz band for Fat Pony Band. Musikken er først og fremmest blues musik og bluesbaserede melodier fra den store uopslidelige amerikanske sang-/melodiskat, med de varme Swing Beats og inderlighed i såvel den kollektive musiceren som det improviserede udtryk, der indgår i repertoiret.

Altså den store inspiration fra Armstrong, Geo Lewis, Sv. Asmussen, Ellington, Basie, Monk m.fl. Bandet opsøger endvidere nyere melodier og sange med jazzpotentiale samt arbejder med egne kompositioner, blues, rags, ballader og stomps.

Bandet er:
Kim Menzer, mundharpe + trombone + sop. sax + vokal.
Nicolai Land, bas.
Morten Carlsen, tenor sax + klarinet
Lars Halgren piano + vokal
Andreas Fryland. trommer.
Bandet leverer swingende musik og stort spillehumør ud over scenekanten samt en kollektiv samspilsnerve fuld af varme, erfaring og jazzpassion.

Arrangeret af Jazzens Venner.

print