Location

Store Sal
Stemannsgade 9c
Category

Next Event

Date

nov 07 2019

Time

20:00 - 22:00

Cost

kr. 200 / kr. 150 for medlemmer

Torsdagsjazz Jacob Venndts Fabulous Swingtrio

”It Don’t Mean A Thing, If It Ain’t Got That Swing”. Sådan er det bare, og swing er der masser af, når en af landets mest talentfulde musikere spiller op hos Jazzens Venner på Underværket i Randers. Og så er han lokal: Jacob Venndt, der formår at spille bas, synge og spille mundharpe som en ren virtuos, samtidig med at han underholder på højeste niveau.

Jacob Venndts Fabulous Swingtrio har et repertoire af guldalderjazz og swingmusik, som Venndt har stor kærlighed til. Der er både klassikere og nyere evergreens, så der er lagt op til en glad musikalsk aften med en rigtig fin musikalsk bredde.

Trioen spiller numre fra et repertoire, der strækker sig fra instrumentale show-numre over til sange fra den danske revy- og filmskat af bl.a Aage Stentoft, Svend Asmussen, Kai Norman Andersen og Bent Fabricius Bjerre. Det hele blandet med klassikere fra den amerikanske sangskat af fx Louis Armstrong, Cole Porter og Gershwin, ligesom Jacob Venndts Fabulous Swingtrio hylder store croonere som Brandenburg, Winkler, Sinatra, Darin og andre, der lige kom forbi! Det hele er serveret med et smil, højt humør og et uventet twist.

Watch out! Venndt spiller hos Jazzens Venner, og det bør du ikke gå glip af.

print