Location

Store Sal
Stemannsgade 9c
Category

Next Event

Date

okt 03 2019

Time

20:00 - 22:00

Cost

kr. 200 / kr. 150 for medlemmer

Torsdagsjazz Jens Jefsen Trio med Allan Mortensen

En af Danmarks fineste bassister sammen med en af Danmarks allerbedste sangere. Det bliver en stor aften på Underværket, når Allan Mortensen stiller sig bag ved frontmikrofonen og synger med Jens Jefsen Trio hos Jazzens Venner på Underværket.

Konstellationen har vist sine evner mange steder i landet, siden de udgav det flot omtalte album ”With You In Mind”, men det er første gang, at de optræder hos Jazzens Venner. Udover Jens Jefsen består trioen af Rasmus Lund på trommer og Anders Rose på piano.

Allan Mortensen har været med på den danske musikscene siden i 1969, hvor han var med i Holger Laumann-bandet Tears, hvor også Jens Jefsen medvirkede. Så samarbejdet mellem de to – sanger og bassist – har altså mange år på bagen. Allan Mortensen sang også i Rainbow Band og Midnight Sun, ligesom han sang en af hovedrollerne som Judas i ”Jesus Christ Superstar”. Siden har han sunget på dansk og i mange sammenhænge, men de seneste år har han primært koncentreret sig som jazz med et tilgængeligt og populært afsæt.

print