Date

okt 03 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

kr. 200 / kr. 150 for medlemmer

Torsdagsjazz Jens Jefsen Trio med Allan Mortensen

Jens Jefsen Trio med Allan Mortensen

 

En af Danmarks fineste bassister sammen med en af Danmarks allerbedste sangere. Det bliver en stor aften på Underværket, når Allan Mortensen stiller sig bag ved frontmikrofonen og synger med Jens Jefsen Trio hos Jazzens Venner på Underværket torsdag 3. oktober kl. 20.00.

 

Konstellationen har vist sine evner mange steder i landet, siden de udgav det flot omtalte album ”With You In Mind”, men det er første gang, at de optræder hos Jazzens Venner. Udover Jens Jefsen består trioen af Rasmus Lund på trommer og Anders Rose på piano.

 

Allan Mortensen har været med på den danske musikscene, siden han i 1969 var med i Holger Laumann-bandet Tears, hvor også Jens Jefsen medvirkede. Så samarbejdet mellem de to – sanger og bassist – har altså mange år på bagen. Allan Mortensen sang også i Rainbow Band og Midnight Sun, ligesom han sang en af hovedrollerne som Judas i ”Jesus Christ Superstar”. Siden har han sunget på dansk og i mange sammenhænge, men de seneste år har han primært koncentreret sig som jazz med et tilgængeligt og populært afsæt.

 

Bestil gerne dine billetter øverst på hjemmesiden www.jazzens-venner.com