Location

Store Sal
Stemannsgade 9c
Category

Next Event

Date

okt 24 2019

Time

20:00 - 22:00

Cost

kr. 200 / kr. 150 for medlemmer

Adrian Cox Band

Adrian Cox presents Profoundly Blue

Jazzens Venner i Randers sniger sig til en ekstra koncertaften udover den første torsdag i måneden. Det er, fordi foreningen har fået mulighed for at præsentere en af de yngre og meget omtalte britiske klarinet- og saxofonspillere Adrian Cox med hans populære projekt ”Profoundly Blue”, som gav ham flere shows på BBC og gjorde ham til det hotteste britiske jazznavn.

Time Out har omtalt den unge musiker som Londons mest karismatiske mand, og det er amerikanerne, der kalder ham hot.

”Profoundly Blue” tager udgangspunkt i Adrian Cox’s store amerikanske helt, klarinettisten Edmond Hall, der bl.a. spillede med Louis Armstrong og døde længere før, Adrian Cox blev født. Repertoiret byder på en perlerække af jazzstandards, som Hall oprindelig har spillet med Armstrong og andre kendte navne, ligesom han var stjernen i Dukes Of Dixieland. Og mon ikke Cox præsenterer nogle af sine egne melodier, som han er ved at indspille på det album, der udkommer næste år.

Unge Cox har spillet klarinet, siden han var 6 år, og han gjorde det så godt som helt ung, at han blev professionel fra den dag, han flyttede hjemmefra som 15-årig. Med sig på Underværket har han Will Barrie på piano, Simon Read på bas og Gethin Jons på trommer.

print