Date

mar 24 2020
Expired!

Time

19:00 - 21:00

— AFLYST– CPH:DOX – THE STORY OF PLASTIC

AFLYST

CPH:DOX On Tour in Randers
The story of plastic

Aqua-Lene havde ret i én ting: vi lever i en plastikverden. Fra mikrofauna og fisk, til uendelige engangsprodukter, der skyller op på strande overalt på kloden. De dybere årsager til den katastrofale, menneskeskabte udvikling er imidlertid flettet sammen i et globalt net af markedskræfter, der er afhængige af fossile brændstoffer og som holder kloden i et jerngreb.
Plastikinvasionen kan synes total, men måske er der alligevel plads til forandring. Første skridt er at blive bevidst om plastikproblemets egentlige placering i en global fortælling, og det første skridt starter her.

Plastik er skidt og genbrug er godt, men hvor kommer plastik fra? Og hvem er det der har ansvaret for det?

Sprog: Engelsk, Hindi, Tagalog, Indonesisk og Kinesisk. Der vil være engelske undertekster på ikke-engelsktalende dialog.
Instruktør: Deia Schlosberg
Filmen varer 95 min

Biletter kan købes på place2book.com til 35kr + gebyr

Om CPH:DOX

Festivalen blev grundlagt i 2003 af CPH:DOX’s nuværende direktør, Tine Fischer. Med støtte fra både branchen og den nationale presse voksede festivalen fra et besøgstal på 14.000 i det første år til CPH:DOX 2018, hvor CPH:DOX slog alle rekorder med et totalt besøgstal på 110.500.

CPH:DOX arbejder for at blive den bedste filmfestival i og for verden. CPH:DOX viser ikke blot dokumentarfilm. Festivalen forankrer dem yderligere i samfundet gennem debatter, artist talks, events og masterclasses. I håbet om at skabe reel social forandring søger CPH:DOX at være et rum for refleksion, demokratisk dialog og meninger på tværs af befolkningen og derved sikre at filmene – og deres tematikker – lever videre langt efter, at tilskuerne har forladt biografsalen.

2020 er det andet år, der bliver afholdt international dokumentarfilmfestival i Randers under CPH:DOX.

‘CPH:DOX – On tour in Randers’ bliver afholdt i samarbejde med Randers Eventsekretariat, Underværket og Randers Bibliotek.