Date

nov 22 2019
Expired!

Teaterskolen Kastali’a – Efterårsforestillinger

Hold 8 – JEG HAR DET FINT…I GÅSEØJNE

(spilles af 15 til 18-årige)

Hold 8 har kastet sig hovedløst ud i ka’ li’/ka’ ikke li’ – vil/vil ikke– elsker/elsker ikke – skal/skal ikke – må/må ikke – ka/ka ikke. De forbudte tanker og følelser, konflikten mellem trist og glad. En tilstand af at være fortabt, evigt søgende, frustreret, lykkelig, splittet og ensom.

Vi mennesker går rundt med en masse følelser vi ikke ved, hvad vi skal gøre ved.

Kan man tillade sig at være glad, når ens ven er ked af det, – ka man?

På overfladen er alt godt, vi tager en maske på og smil sødt til verden, men vi har alle noget med os, noget vi ikke har lyst at vise verden. Det vigtige er hvad vi gør med de blylodder vi har med os, hvordan vi takler dem. Det kan blive til kampen mellem djævlen og englen på ens skuldre. Og er det virkeligt nødvendigt at lave om på sig selv for at andre ka’ li’ en.

En smuk og kropslig forestilling om at være menneske – om at være ung.

Skoleforestilling Kl. 13.00
Aftenforestilling Kl. 19.00

Billetsalg: Skoleforestilling – 28 83 23 42, Aftenforestilling: www.yourticket.dk

 

Hold DELHI – NAMASTE

(spilles af 14 til 19-årige)

12 elever tager i december til Delhi for at deltage i Ryan International Children’s Festival, her skal de spille deres forestilling. Festivalen handler om lighed mellem kønnene hvilket hold Delhi har bygget deres forestilling op omkring. I det moderne samfund i Danmark er du fri til at vælge og skabe din egen vej i livet, finde dig selv og din indre ro. At være dig. Kærlighed er mange ting. Det handler om forståelse, accept, gensidighed og om at være stærk. Alle kan finde kærlighed, men du skal lære at elske dig selv. Kærlighed er harmoni. Følelsen af ​​at være under pres kommer fra alle sider, fra skole, samfund, venner og familie. Selv vores hjerne kan presse os.

Skoleforestilling Kl. 11.00
Aftenforestilling Kl. 17.00

Billetsalg: Skoleforestilling – 28 83 23 42, Aftenforestilling: www.yourticket.dk