Date

nov 21 2019
Expired!

Teaterskolen Kastali’a – Efterårsforestillinger

Hold 5 – CHARLIE…CHARLIE…

(spilles af 12 til 14-årige)

En 6. klasse har bestemt sig for at låne skolen efter lukketid, til at lege (tror de selv) en meget uskyldig leg. ”Charlie, Charlie”. Pludselig, sker en masse uforklarlige ting. Det gælder nu om at komme ud fra skolen, med så mange klassekammerater som muligt!
Kære publikum, fat din bedste gyserfilms makker og kom ind og oplev gyset – hvis du tør!

Skoleforestillinger Kl. 9.00 og 11.00
Aftenforestilling Kl. 17.00

Billetsalg: Skoleforestillinger – 28 83 23 42, Aftenforestilling: www.yourticket.dk

 

Hold 7 – SIKKE ET CIRKUS

(spilles af 15 til 17-årige)

I et cirkus gælder det for alle om at være den, der gør det største indtryk på publikum. Men hvis du drømmer om berømmelse, så husk hvad duerne gør ved statuerne.
Måske minder livet bag manegen ret meget om en cirkusforestilling. Det er aldrig helt så godt som det påstås på plakaterne.

Aftenforestilling Kl. 19.00

Billetsalg: Aftenforestilling: www.yourticket.dk

 

Hold 10 – HAR DU ID?

(spilles af 17 til 20-årige)

Hold 10 har lavet en smuk og tænksom forestilling om det at være ung nu og ikke mindst i fremtiden, om at træffe valg, at skabe sig en identitet, at kæmpe med og mod de sociale medier, kropsidealer, uddannelse – alle de pres der er på unge i 2019. Hvordan opretholder man motivation og samtidig udfordre sig selv? Tør man tage chancer?

Du skaber dig selv: Udviklingen af identitet sker som en kombination af ens opvækst og de valg, der træffes. Før i vores oldeforældres tid var identiteten bundet op på den øvrige families arbejde og livsvilkår. Hvis ens oldefar var født ind i en landmandsfamilie, forventede man, at man også blev landmand, men sådan er det ikke i dag. I dag er det i højere grad op til én selv at skabe sin identitet. Du skaber og tilpasser din identitet i forhold til din omgivelse, fx skole, venner, arbejde, familie, sport, sociale medier, osv. Hver sammenhæng kræver en bestemt måde at være og opføre sig på. Du siger fx ikke de samme ting til din mor, som du gør til dine venner. Du skal med andre ord være i stand til at skifte mellem identiteter hele tiden. Dermed ikke sagt, at du skifter mellem, hvem du er hele tiden, men at du har forskellige roller, der passer til bestemte sammenhænge. 

Aftenforestilling Kl. 20.30

Billetsalg: Aftenforestilling: www.yourticket.dk