Date

nov 19 2019
Expired!

Time

18:30 - 21:00

Spis dig fri!

Føler du dig for ung til Type 2 diabetes?

Tirsdag d. 19. november klokken 18.30 kan du høre, hvordan det er muligt for langt de fleste at spise sig fri for Type 2 diabetes. Og det er nok ikke på den måde, du tror.

Det er Jane Kudsk, der gæster Randers for første gang med sit overraskende og lærerige foredrag ”Føler du dig for ung til Type 2 diabetes?”.  Hun mener, at de officielle kostråd til Type 2 diabetikere er forældede, og at de ikke helbreder diabetes.

Vi bliver nødt til at se på diabetes på en ny måde for at løse de udfordringer, vi står overfor som samfund. Der er nogle ting, der skal vendes på hovedet. Sådan lyder meldingen fra Jane Kudsk.

De fleste Type 2 diabetikere oplever at skulle have mere og mere medicin for at holde deres blodsukker nede, men sådan behøver det ikke at være. Behovet for medicin falder nemlig helt naturligt, når der kommer få styr på årsagen til det høje blodsukker, og når man spiser mad, der ikke får blodsukkeret til at stige.

På foredraget får du masser af ny viden om, hvordan maden påvirker din krop, og hvad du kan gøre for at forbedre din diabetes.

Jane fortæller, så alle kan være med, og undervejs er der god plads til spørgsmål. Foredraget er baseret på den nyeste forskning og mange års erfaring med ernæring og sundhed, samt Janes personlige oplevelse med at spise sig fri af flere forskellige sygdomme og skavanker.

Foredraget henvender sig til mennesker med Type 2 diabetes eller forhøjet blodsukker (prædiabetes) og deres pårørende.

Foredraget foregår tirsdag d. 19. november 2019 kl. 18.30. Det foregår på Underværket, Stemannsgade 9c, Randers.

Billetter koster 150 kr. og kan købes på spisdigfri.dk.