Date

nov 08 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

SHANNA WATERSTOWN

Shanna Waterstown i

Randers for 3. gang

Ingen havde for alvor hørt om den amerikanske Shanna Waterstown, da hun med sit band første gang optrådte hos Bluesnight Randers i september 2017. Det var en stor oplevelse, og Waterstown var tilbage i Randers ved City Blues Festivalen 2017. Fredag den 8. november står hun så igen på Underværkets scene om muligt på et endnu højere plan end ved de to forrige besøg.

Jay Gogan

Shanna Waterstown er som nævnt amerikansk, men har i en årrække været bosat i Frankrig, hvor hun optræder sammen med franske, italienske og schweiziske musikere. Hendes trofaste guitarist, der er med i alle de sammenhænge, som Waterstown optræder i, er dog også amerikansk. Den stilfulde Jay Gogan startede med jazz, blues og såmænd garageblues i New York, men han har nu også base i det franske, hvor han underviser og spiller en vidunderlig ofte B.B.King-sound-a-like guitar. Det ser så let ud, når Jay Gogan rammer guitarstrengene, men den lyd, der kommer ud, er ekstraordinær.

Det er også noget ganske særligt, der leveres med Shanna Waterstowns vokaler. En ægte blues- og ikke mindst soul-diva, der spænder vidt med sine hjemmekomponerede sange garneret med en række standards i klasse med f.eks. Aretha Franklin. ”I’d Rather Go Blind”, ”Bring It On Home To Me” og ”The Thrill Is Gone” klinger smukt, og så bliver det ganske enkelt helt vildt, når Shanna Waterstown traditionelt slutter af med en forrygende udgave af ”Hound Dog”, der nok er kendt i Presleys version, men faktisk oprindeligt var en bluessang skrevet af Leiber-Stoller og sunget af Big Mama Thornton tilbage i 1952.

 

Shanna Waterstown har lært sin soul og gospel allerede som barn. Blues-tilgangen har hun fået fra sceneoptrædener med navne som Buddy Guy, Louisiana Red og Mud Morgenfield, ligesom hun har sunget kor for ingen mindre end legendariske James Brown.

Hos Bluesnight i Randers optræder Shanna Waterstown selvfølgelig med Jay Gogan på guitar, Phillippe Ours på keyboards, Gulliver Allwood på saxofon samt Mino Berlano og Gianpaolo Feola på bas og trommer.

Koncerten finder sted fredag 8. november kl. 20.00 på Underværkets store scene. Bluesnight Randers fastholder sin politik med, at unge under 25 år har gratis adgang.
Bluesnight samarbejder desuden med Jazzens Venner, så gæster der fra har samme medlemsfordele som Bluesnights egne medlemmer.

Arrangør: Bluesnight.dk 

Køb billet i forsalg til kr. 180,- her. /Ved døren kr. 230,-