Date

jan 31 2023

Time

16:00 - 17:00

Sense forløb med Bodil Cramer

Hver tirsdag kl. 16-17 mødes vi til vejning og inspiration og hyggeligt samvær. Der er også plads til dig – også selvom vi er startet.

Hvad er Sense?

Sense er ikke en kur, men derimod en livsstil der passer til alle mennesker, uanset størrelse, alder og vægt.

Med Sense slipper du for kalorietælling og vejning af din mad. I stedet får du nogle enkle og overskuelige principper, der hjælper dig til at sammensætte din kost på en måde, der sikrer dig en god mæthed

Du har 3 spisekasser til rådighed om dagen. Du får dækket din krops behov for næringsstoffer og samtidig taber dig på en behagelig måde.

Spisekasserne hjælper dig med at holde styr på dine måltider og har samtidig en mental funktion. Hvis du nyder et glas rødvin, spiser et stykke kage eller noget andet lækkert, så gør det med god samvittighed, nydelse og uden skyldfølelse. Blot næste måltid bliver ”fornuftigt” igen, hvor du sammensætter din kost med den rette fordeling mellem grøntsager, protein, stivelse/frugt og fedtstoffer. Det er nemme principper, der kan tages med f.eks. på ferie og som også gør plads til at have gæster eller spise ude.

Hvem er jeg?

Jeg er oprindeligt uddannet som socialformidler. Jeg har undervist i vægttab og livsstil siden 2003 og er udover at være vægtkonsulent også vane- og overspisningscoach samt Mentor i Mad & Psyke med speciale i Sense. Jeg har løbende fulgt diverse kurser indenfor samme felt. Elsker at hjælpe mennesker til at få et bedre velvære og tilfredshed med deres krop.

Kontakt Bodil.Cramer@Bodil-Cramer.dk eller på 40 82 10 22 for yderligere info.

www.Bodil-Cramer.dk