Date

aug 17 2021
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

DKK130.00

AFLYST RANDERS FESTUGE – Autentisk argentinsk tango med garvet duo

AFLYST – Duoen Sarno & Moya giver tangokoncert

Køb billetter her: https://undervaerket.safeticket.dk/70601/Sarno_Moya_tangokoncert 

Roberto Sarno allerede som 10-årig blev optaget på konservatoriet i fødebyen Bari, Italien, og han har gennem årene optrådt og videreuddannet sig i både Europa, USA og Mellemøsten. I 1997 flyttede han til Danmark og har bl.a. spillet med Randers Kammerorkester samt Odense, Aalborg, Aarhus og Sønderjyllands Symfoniorkester. Roberto Sarno har også optrådt som solist herhjemme og i Europa, USA, Canada og Israel, ligesom han spiller i kammermusik-ensembler og har modtaget adskillige priser og legater.

Forever Tango førte til eget tangoorkester

Under et ophold i USA turnerede han i et år med det berømte Broadway tangoshow ‘Forever Tango’ og tabte her sit hjerte til tangomusikken. Interessen er så stor, at han nu på 10. år har haft sit eget tangoorkester.

Vokset op med tangomusikken

Pianisten Patricio Moya, leder af Aarhus Klaverakademi, har en alsidig musikalsk baggrund og har undervejs i sin karriere givet koncerter med symfoniorkester, optrådt på TV og produceret filmmusik. Og så er han rent faktisk vokset op med tango-musikken, da hans far var professionel tangopianist. Patricio Moya har selv optrådt som solist og som medlem af forskellige tango-ensembler, ligesom han har akkompagneret nogle af verdens mest ikoniske tangomusikere, bl.a Horacio Ferrer og Cacho Tirao . De sidste 10 år har han desuden været fast artist på den største og mest anerkendte tangofestival i verden, Cumbre Mundial del Tango.

Autentisk argentinsk tango

Duoens repertoire består både af kendte tangoer fra den klassiske periode og nyere tangoer fra Piazzollas ‘Tango Nuevo’, idet både Roberto Sarno og Patricio Moya brænder for at udbrede kendskabet til den autentiske argentinske tango.

Bjarne Jørgensen, der er initiativtager til arrangementet, tør godt love publikum en koncertoplevelse ud over det sædvanlige, når de to passionerede musikere demonstrerer deres musikalske kunnen. De er nemlig kendt for ikke kun at spille på et teknisk set højt niveau, men også for samtidigt at have overskud til at udtrykke sig både sensitivt, lyrisk, eksplosivt – og humoristisk!

STØTTEKONCERT FOR UNDERVÆRKET

For Bjarne Jørgensen har argentinsk tango siden 1993 været en stor del af hans liv. Han har danset, undervist, arrangeret koncerter og stiller gerne op som DJ til tangoaftner, når muligheden byder sig. Samtidig har han sin daglige gang i Underværket, hvorfra han driver sin oversættelsesforretning og Vinimperiet. Han har derfor også i hverdagen været vidne til Corona-nedlukningen af Underværket, med rungende tomme koncertsale og en øde handelsgade. Og det gav ham idéen til at lave en Tango-støtteevent for Underværket – en event, der kan skabe liv, glæde og god energi i huset.

Der er dansegulv og plads til at danse tango. Før og efter ‘set’ vil der være Tango-diskotek.

Koncerten med Sarno & Moya er en del af Randers Festuge.