Date

aug 14 2020
Expired!

Time

19:00 - 21:30

AFLYST – Filmvisning af Silent Running – Randers, en by i galaksen

SILENT RUNNING
(VERDENS SIDSTE HAVE)
– med introduktion af filmekspert Per Juul Carlsen

Årets galaksedage slutter af med en rejse ud i verdensrummet. Douglas Trumbulls science fiction mesterværk fra 1972 er mere aktuel end nogensinde før. Den handler om miljøet – Et ødelagt miljø hvor løsningen er at sende et gigantisk fartøj ud i verdensrummet, der, som et andet Noahs Ark, er fyldt med planteliv. Dette for at kunne bevare plantelivet, til det måske engang bliver muligt at vende tilbage til jorden…

Arrangementet koster 50kr

Randers – En by i galaksen

Med Star Wars og science fiction-genren som omdrejningspunkter byder Randers – En by i galaksen på april-dage med  blandt andet  workshops, foredrag, debat og science fiction-messe.

Science fiction og Star Wars appellerer både til voksne og børn. Det handler om at gribe lysten til at lære og lege – og ikke mindst til at blive en del af de store fortællinger om livet, døden, det at blive voksen, og den grundlæggende kamp mellem det gode og onde.

Målet med galaksedagene er at skabe nogle dage, som hylder leg, læring og kreativitet, og som er med til at skabe ny viden for de mange besøgende.

I år møder galaksen, udover de mange gammelkendte ansigter og elementer – en verden, som har rettet blikket imod bæredygtighed og klimaet. Vi er overbevidste om, at løsningerne for vores natur, miljø og klima skal hjælpes på vej af kreative tanker, og på viljen og evnen til at turde se verden på en ny måde.

Dette fokus har science fiction-genren altid haft som omdrejningspunkt, og med årets galaksedage rækker vi ikke blot ud efter stjerne, men også efter en grønnere og mere bæredygtig klode.

Du kan se hele programmet for Randers – En by i galaksen på www.enbyigalaksen.dk