Date

jun 26 - 27 2020
Expired!

AFLYST Randers City Blues Festival

Randers City Blues Festival 2020 er aflyst.
Den danske regering har besluttet at forbyde større forsamlinger til og med den 31. august. Vi forstår beslutningen og ønsker først og fremmest det bedste for alle.
Randers City Blues Festival vil nu overveje sin fremtid. Ingen kan i dag vide, om verden vil være mere sikker i 2021.
Vi beklager overfor alle musikere, sponsorer og publikummer. 
Info om 2021 følger snarest. Best wishes Kurt Helge, PR&Booking

For 4. år i træk afholdes Randers City Blues Festival, og alle de store navne vil give koncert her på Underværket.

Det endelige program er endnu ikke fastlagt, men vi kan her løfte sløret for et par af navnene.

Fredagen vil være præget af lokale musikere, hvor vi kan præsentere hele seks lokale navne og et enkelt topband. Et af de lokale navne er måske festivalens ældste, nemlig Noahs Ark, der omkring 1970 var et af provinsens bedste beatgrupper. Tre af bandets oprindelige musikere er ankermænd i det nu gendannede band, der har masser af blues i bagkataloget. Noahs Ark har fede vokaler, solid guitarblues og et repertoire der byder på lidt af hvert.

Lørdag aften på Underværket står i kvindernes tegn, når Randers City Blues Festival hylder ”Women In Blues”. Her vil syv danske og internationale navne optræde på to scener forbundet med et loungeområde, sådan at festivalen præsenterer bluesmusik på førstesalens i alt 450 kvadratmeter.

The band knew it. The audience knew it. The autograph and the selfie-hunters certainly knew it. A killer combination of soul and sass, Georgia van Etten is a superstar in the making”.
– Gill Wing, Show Media London – om hendes EP “Live at the Pool Studio”

Første navn på plakaten lørdag er den australske sanger og sangskriver Georgia van Etten. Hun er en soul og blues-sangerinde, der med base i London, allerede har begejstret publikum internationalt fra store scener i Australien til Londons mest kendte bluesklubber og ydermere på berømte europæiske festivaler såsom Montreux i Schweiz og Porretta Soul i Italien. Der er både blues, jazz og nutidig inspiration i hendes sange, der ligger et pænt stykke fra traditionel amerikansk blues, men i stedet baserer sig på hendes opvækst i Australien og påvirkninger fra London.
Georgia van Etten er pt. i studiet for at indspille hendes første album.

Hold øje med både vores og Randers City Blues Festivals hjemmeside for nyeste opdateringer om kommende navne og spilletidspunkter.

Det er muligt, via Randers City Blues Festivals hjemmeside, at købe Early Bird billetter til fredags- og lørdags-koncerterne på Underværket, og de store navne spiller her – og kun her!