Randers Balletskole

Date

jan 10 2020
Expired!

Time

15:00 - 18:00

RANDERS BALLETSKOLE

Skolen er åben i undervisningstiden eller efter aftale

www.randers-balletskole.dk

Balletundervisning: RANDERS BALLETSKOLE   2020

FREDAGE 

Pre-Ballet kl. 15.00-15.50 
6-7 år 

Ballet 1 kl. 15.55-16.55
8-10 år

Tåspids 17.00-18.00 
Begyndere

 

BEMÆRK:

Aldersgrupper og danseniveau er vejledende.

Find mange andre informationer på balletskolens hjemmeside.

Randers Balletskole modtager nye elever gennem hele sæsonen.

__________________________________________________

Ballet er en kunstart, som giver mulighed for at udtrykke store følelser. Ballet er også dén tekniske form for dans, der er fundament for alle sceniske dansegenrer.

Man kan øve ballet med ambition om at blive danser, eller på grund af den gode træning og den helt basale nydelse og glæde ved at danse. Ballet er en effektiv træningsmetode og uanset ambitionsniveau opnås en stærk og smidig krop, god kondition og en god holdning.

Ballet, musik og teater giver adgang til en særlig verden med et særligt sprog. Eleverne lærer ro og selvdisciplin, og at være kunstnerisk kreative. På holdene giver vi os tid til at fornemme hinandens talenter og styrke, som enhver besidder. Besværligheder trænges i baggrunden, når man under træningen fokuserer maksimalt på dansen og fællesskabet med andre; herigennem styrkes selvtilliden med stor betydning for personlig fremtræden.

Balletskolen ønsker at give eleverne et solidt balletteknisk grundlag, som sammen med individuel fysisk og psykisk formåen er en nødvendig ballast for at blive en dygtig danser. Hvis lysten og evnerne rækker, gives der mulighed for at søge optagelse på Det Kongelige Teaters Balletskole eller – for lidt ældre elever – andre danseuddannelser

Det gælder om at nyde hverdagens træning; vi har det også sjovt og rart, imens vi danser.

Balletklasserne indeholder øvelser ved barren og øvelser frit på gulvet. Der trænes trin, piruetter, mindre kompositioner, små og store spring og længere koreografier.

De yngste børn leger ballettens bevægelser ind i kroppen og opnår fin musikalitet, motorik og koncentrationsevne.

Eleven skal være rask for at undgå skader. Man skal have lyst til at lære, – træningen kræver tålmodighed og engagement.

I balletmiljøet udgør respekt og forståelse vigtige ingredienser for at kunne lære med glæde og danse med passion.

Velkommen til elever og forældre