Location

Store Sal
Stemannsgade 9c
Category

Next Event

Date

mar 08 2019

Time

20:00 - 22:00

Cost

Forsalg kr. 150 / ved indgangen kr. 200 / u. 25 år gratis adgang

Pocket Players

The Pocket Players er et nyt blues band fra Aarhus som dog består af gamle kendinge. Bandets omdrejningspunkt og hjørnesten er Ole Bech, som med en sjælden set energi og indlevelse leverer “The Blues” hver gang.

Meget råt, enorm ærligt og utrolig smukt. Derudover består The Pocket Players af Palle Hjort (Savage Rose, Poul Dissing, Hush) på orgel, Søren Poulsen (Peter Sommer, Ester Brohus, Signe Svendsen) på trommer og Henrik Poulsen (Johnny Madsen, Ole Frimer, Alan Haynes) på bas.

The Pocket Players opstod fordi de 4 musiker, som kender hinanden gennem det danske bluesmiljø, alle ønsker at spille blues som det er bedst, nemlig traditionelt, men uden nogle regler, så leg og personlig musikalitet får en central rolle, både under indspilning og til live koncerter.

Måske undrer du dig over bandnavnet “THE POCKET PLAYERS”! Men nej, tankerne skal ikke ledes hen på lommebilliard eller andre lumre fortolkninger. Det at være en “pocket player” eller “playing in the pocket” er et udtryk som stammer fra bluesmiljøet i sydstaterne. En pocket player har et solidt swing og passer på det med næb og klør. Når et helt band er “in the pocket” betyder det at alle ånder sammen og spiller solidt musik bygget på et stærkt fundament af sikre grooves. Og det er præcist det THE POCKET PLAYERS gør.

The Pocket Player’s er nu klar med deres 2. plade som kort og godt hedder “THE POCKET PLAYERS”. En plade som groover stramt men lever frit. The Pocket Players har fundet deres egen vej ind i blues genren. Sangene er originale, skrevet af Ole Bech og lyder er rå og spontan – så blå som blues kan blive.

Arrangør: Blues Night

Køb billet her

print