Date

mar 08 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

Forsalg kr. 150 / ved indgangen kr. 200 / u. 25 år gratis adgang

Pocket Players

Bluesnight præsenterer The Pocket Players i dobbeltkoncert med lokale The Van Ness.

Sangeren, sangskriveren og guitaristen Ole Berg og hans Pocket Players er igen tilbage i fødebyen, som Berg forlod som 11-årig. Han har aldrig glemt Randers. Hverken drengeårene i Dronningborg eller den enestående opbakning, han fik ved koncerten sidste år. Her oplevede The Pocket Players som de første og eneste i Bluesnights historie at blive klappet ind til 2. sæt med stående ovationer. Havde det været godt i første runde, så blev det endnu bedre efter pausen, så der er noget at se frem til 8. marts.

The Pocket Players spiller en række blændende og powerfyldte blueskopier fra bl.a. Frijid Pink og Fabulous Thunderbirds, ligesom der er følsomme, indholdsrige og smukke fortolkninger af koryfæer som Bob Dylan og Steve Winwood. Og det er udover bandets egne sang.

Ole Berg står i front – udadvendt, ivrigt og dynamisk både med sine præsentationer, sine vokaler og sit guitarspil. I højre side af scenen sidder keyboard-fænomenet Palle Hjorth, der tilfører musikken et ekstraordinært element. Og så har The Pocket Players en meget fin rytmesektion med allestedsnærværende Henrik Poulsen på bas og Søren Poulsen på trommer.

”Vi glæder os til genhøret med The Pocket Players, og samtidig håber vi på, at publikum vil tage godt imod The Van Ness, som er et lokalt bluesband med kendte og rutinerede musikere. De lukker aftenen med en koncert – altså efter at hovednavnet har spillet sin afdeling ved normal koncerttid,” siger Christian Borg, formand for Bluesnight. 

The Van Ness består af fem lokale musikere, der alle har vist deres værd på musikscenerne gennem mange år. I denne her konstellation spiller de blues i East Coast-genren. Det vil sige forholdsvis funky blues, som de så krydrer med også at tilføre soul og rock med masser af vokaler. Fire af de fem musikere bruger sangmikrofonerne, og det er usædvanligt i blues. Usædvanligt spændende oven i købet.

The Van Ness

Klaus Engelbreth er leadvokalist og guitarist. Jørgen Gammelby synger og spiller leadguitar. Niels Ole Sørensen spiller orgel og synger kor sammen med bassisten Morten Bering, og så er det Thomas Ingemann, der betjener trommerne. I anledning af koncerten hos Bluesnight har The Van Ness udvidet besætningen med Dan Hejslet på trompet og Jonas Lindh på trombone, så der er syv musikere på scenen, når The Van Ness giver den gas ved det, der nærmest kan betegnes som en ”late night koncert” efter Pocket Players’s optræden.

 

To blues-koncerter – én pris.

Arrangør: Blues Night

Køb billet her