Date

feb 04 2022
Expired!

Time

20:00

Bluesnight: Kokomo Kings

Det er et af Europas allerstærkeste bluesband, der bliver første navn på 2022-plakaten hos Bluesnight Randers. De tre svenskere og den meget velkendte dansker i bandet er i Randers for tredje gang, og kommer i topform og med en helt ny LP i bagagen, idet “A Drive-By Love Affair” blev udsendt i efteråret 2021 og igen med fremragende anmeldelser i hele Europa. Det album er endnu en rytmebombe fra den dygtige kvartet.

Kokomo Kings har holdt sig aktive hele 2021. Ikke mindst i Sverige, hvor spillestederne ikke blev lukket ned i december. I november var bandet en stor oplevelse ved Bluesheaven-festivalen i Frederikshavn, og de glæder sig til endnu engang at komme til Randers for at levere deres bedste.

De fire er – som altid – den blændende danske guitarist Ronni Boysen, sangskriver og bassist Magnus Lanshammer, supersangeren og den yderst kompetente guitarist Martin Abrahamsson og den stilsikre og perfekte trommeslager Daniel Winerö. Musikken er Missisippi-boogie tilsat swamp pop, en anelse gospel hist og her og klassisk Chicago-blues. Den bliver afleveret som en fest. Og det er det.

Alle gældende restriktioner skal overholdes, og det vil sige coronapas, sikker afstand og mundbind, når man står og går. Der er kun siddepladser.

Billetter i forsalg koster som sædvanlig kr. 180, og ved døren er prisen kr. 230. Medlemmer får udbetalt deres medlemsrabat ved indgangen og kan så gå direkte i baren. Unge under 25 år har gratis adgang. Dørene åbnes kl. 19.00. Kom i god tid og undgå kø ved indgangen. 

Hos Bluesnight Randers glæder vi os til at se sig igen – eller for første gang – og er glade for at kunne præsentere dette klassemandskab.

 

Køb billet her