Date

sep 27 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

Forsalg kr. 180,- / Ved indgangen kr. 230,-

KOKOMO KINGS – blues i international topklasse

Kokomo Kings er konger af blues med et solidt rockabilly-tvist, og udover at spille svingende danseglad musik leverer de fire musikere et sceneshow med højder, som ingen andre har nået på Bluesnights scene. Den elegante og dynamiske Magnus Lanshammer spiller en kontrabas, der for det første lægger den smittende rockabilly-bund, men som også håndteres som et stykke legetøj. Lanshammer bruger den store kontrabas som håndholdt guitar og lader den stå på hovedet, mens han stadig holder rytmen intakt sekunderet af trommevirtousen Daniel Winerö. Danske Ronni Boysen går virkelig til yderligheder med sine guitarsoloer, og sangeren Martin Abrahamsson holder sammen på det hele med fine vokaler og supplerende guitar.

Boysen blev Danish Blues Artist Of The Year tilbage i 2013, og han har lagt yderligere på af kvalitet lige siden. Kokomo Kings blev sidste år nomineret til Årets Rockabilly Band i Memphis USA, og i England blev kongerne Band Of The Year ved det anerkendte Blues Lounge Radio Show. Så jo, det er nok en dansk-svensk kvartet, men med stor international opmærksomhed.

Tourplanen for Kokomo Kings har udover Danmark, Sverige og Norge bragt de fire musikere til Tyskland, Frankrig, England, Holland, Belgien, Schweiz, Østrig, Tjekkiet og Finland. Kvartetten er albumaktuel med ”Fighting Fire With Gasoline”, og det er lige, hvad de gør – en sand bombe af glad blues i et mix af mange genrer serveret på højt internationalt plan. 

Køb billetter i forsalg til kr. 180,- på Bluesnight.dk