Date

feb 07 2019
Expired!

Time

20:00 - 22:00

Cost

kr. 200 / kr. 150 for medlemmer / u. 25 gratis adgang

KANSAS CITY STOMPERS

Nu kommer Danmarks måske mest populære jazzband gennem alle tider, nemlig Kansas City Stompers i stærkeste opstilling med Rikke Mølgaard som sangerinde.

Bandet blev stiftet af klarinettisten Niels Abild helt tilbage i 1951, og Abild er stadig en veloplagt og dygtig kapelmester, der hylder swing og traditionel jazz, men aldrig har holdt sig tilbage for at krydre sin musik med blues, pop og rock. Netop det elegante mix har gjort Kansas City Stompers til landets mest folkekære jazzorkester, hvis publikum rækker langt ud over traditionelle jazzkredse.

Kansas City Stompers har gennem årene benyttet sig af forskellige sangerinder, og i Randers er det den sprudlende og meget kompetente Rikke Mølgaard, der bestyrer vokalmikrofonen. Der er der ingen, der kan gøre ret meget bedre.

Dørene åbnes kl. 19:00

Jazzens Venner forventer pænt rykind til koncerten den 7. februar. Derfor har du mulighed for at bestille din billet forud, send dit navn, mobilnummer og antal billetter til khKom@live.dk eller via Jazzens Venners facebook-side

 

Lyt til Kansas City Stompers her