Date

okt 24 2020
Expired!

Time

12:00 - 14:00

Jumpin’ Jacks

Jumpin’ Jacks er årets koncertsensation og møder med et musikalsk festfyrværkeri af New Orleans-jazz, blues, rockabilly og swingende fortolkninger af kendte danske sange.

Jazzens Venner inviterer til frokostjazz med Jumpin’ Jacks i Underværket.

Denne trio er opstået på trods af og i trods mod corona-tiden. Jumpin’ Jacks er uden tvivl det band, der har spillet flest koncert i Danmark i sommermånederne, og publikum har fået et stor musikalsk oplevelse, uanset om trioen har spillet i gågaden, i en butikcenter eller i en koncertsal. Det er festlig musik serveret med en energi uden lige.

Lørdag 24. oktober på Underværket i Randers præsenteres publikum for tre stykker lækkert smørrebrød inden koncerten. Som publikum vil man helt sikkert få sig et par dejligt timer en lørdag middag som optakt til en forhåbentlig god weekend. Køb billet her  –  senest torsdag 22. oktober kl. 20 af hensyn til bespisningen.

Thomas Valther synger og spiller kontrabas. Bo Møller spiller guitar og Søren Pedersen sidder bag trommerne. Du vil genkende det meste af repertoiret, men indpakningen er ny og særdeles sprudlende.

print