Date

dec 28 2020
Expired!

Time

20:00 - 22:00

AFLYST Jazz Randers’ Nytårskoncert – East Harbour Jazzband

AFLYST East Harbour Jazzband – nytårskoncert

Julemaden har sat sig, og så er det tid til det traditionelle nytårssjov hos Jazzens Venner i Randers. Musikken leveres af et rigtigt traditionelt jazzband med masser af glad musik krydret med nordjysk lune. 

East Harbour Jazzband lægger ikke skjul på, at fest og humør er en del af bandets musikalske udtryk, og som publikum kan man forvente en god del nordjysk lune mellem jazzmelodierne, som bekender sig til New Orleans og Dixieland. De seks musikere lægger vægt på at underholde, og det er den bedste opfølgning på juledagene og optakt til nytårsaften.

De seks musikere i East Harbour Jazzband er Brian Toft på trompet og vokal, John Fuglsang på banjo og vokal, Jesper Gram-Hansen på klarinet, Brian Büzau Olsen på sousaphone, Jan Holmgaard på trommer og Niels Jørgen Christensen på trombone. Orkestret hører til de mest rutinerede i det jyske og har huseret danske jazzklubber siden 2007.

Repertoiret indeholder kendte jazzklassikere som “After You’ve Gone” og “All Of Me” til “Old Rockin’ Chair” og “Yes Sir That’s My Baby”, Populært og meget rigtigt kan man sige, at hvis man som publikum kan komme i tanke om en populær traditionel jazzsang, så kan East Harbour Jazzband spille den.

Salen på Underværket er sprittet af i venlig coronaopstilling, og der bæres mundbind ved ind- og udgang. Siddende på publikumspladserne kan man lægge mundbindet fra sig og indånde frisk jazzluft.

Billetter købes på jazzensvenner.safeticket.dk. Der sælges her på siden billetter til både medlemmer og gæster. Koncerten starter kl. 20, og dørene åbnes kl. 19.00